Wat is het vreselijk moeilijk geworden om nog met een origineel cadeautje op de proppen te komen voor een verjaardag, maar volgens mij heb ik wel een exemplaar gevonden dat iedereen (van alle leeftijden) wel graag ingepakt krijgt. Wie wandelt er immers niet graag rond met een bijzonder telefoon hoesje dat beweegt als een GIFje.De bestelling was snel gemaakt. Om het GIFje te maken heb je twee foto's nodig. Het is mogelijk om twee foto's te kiezen die min of meer hetzelfde zijn, waardoor je een effect krijgt dat de foto beweegt. Ook is er keuze in heel wat teksten, stickers, cartoons... zoals brillen, hartjes, woordjes die bewegen... om de foto letterlijk leven in te blazen. Tijdens het creëren van het hoesje is het mogelijk om een preview te bekijken waar je het effect kan zien tijdens het 'flippen' van het hoesje. Zelf hield ik het iets eenvoudiger en koos ik twee foto's uit het trouwalbum van mijn schoonzus (voor wie het cadeau bedoeld is). Ik weet dat ze deze foto's leuk vindt, dus daar zat ik alvast goed. Na een tweetal dagen zat de cover mooi verpakt in de brievenbus met de melding: "Smile. I'm here."


In de doos zat er nog eens een extra leuk bedrukt zakje met daarin de gepersonaliseerde GIF case. Nog een leuk extraatje bij het cadeau en nog leuker om uit te pakken.


De achterkant van het hoesje -waar de gsm in huist- is stevig afgewerkt met een witte kleur. De rand zelf is doorzichtig, maar dat geeft het naar mijn mening een kwalitatieve uitstraling. Door dit type hoesje (beweegbaar maar toch stevig) is het mogelijk om de telefoon makkelijk eruit te halen of er terug in te stoppen.


Dat er een dikke 'smile' op mijn gezicht stond na het krijgen van dit hoesje is zeker. Gezien ik het twee dagen na de bestelling al in ontvangst kreeg, was ik mooi op tijd voor de verjaardag. - Last minute cadeautjes kopen, geeft nogal wat stress. Personen die hetzelfde zijn als mij zullen vast begrijpen dat een snelle levering enorm welkom is in tijden van nood. Het was heel makkelijk om te maken, bestellen en heeft originele features om een foto leven in te blazen door de vele stickers die toegevoegd kunnen worden. Stiekem ben ik ook een beetje jaloers en wil ik nu ook zo'n origineel hoesje. Het is niet iets wat iedereen heeft, maar wel wat iedereen graag wil. Elke leeftijd, van jong tot oud, is er vast en zeker blij mee.