Bij het shoppen in de Action is het meestal zo dat je een heleboel in je mandje hebt liggen waarvan je eigenlijk denkt: "Heb ik dat nu echt nodig?". De prijsjes liggen zo laag dat het meestal niet echt uitmaakt om ergens over na te denken. Als beautyblogger ga ik ook altijd eens bij het make-up schap kijken uit interesse en daar koop ik meestal niks, ik heb immers al zoveel, maar deze marble brushes kon ik niet laten liggen. Zouden deze wel goed zijn gezien hun lage prijs?Marble brushes zijn momenteel populair en daar speelt Action goed op in. Deze set trekt meteen de aandacht door de vormgeving met de glanzende achtergrond, marble kwasten en rosé gouden details. In totaal zitten er 4 kwasten in de set, maar twee daarvan hebben twee uiteindes. Vier kwasten, maar zes bedoelingen, dus.


Powder brush
Deze kwast heeft ontzettend veel haartjes, is daarom ook ideaal om poeder aan te brengen op het gezicht en hiervoor werkt hij meer dan prima. Toch kon ik het niet laten om hem ook eens uit te proberen bij het aanbrengen van blush wat ook een mooi geblend resultaat opleverde. De kwast voelt heel zacht aan en is aangenaam op de huid.


Eyeshadow brush
Deze kwast heet 'oogschaduw kwast', maar ik zie er eerder een blending kwast in. Meestal worden blending kwasten vergeten in hele goedkope sets, dus ben ik heel blij om deze te zien. Een blending kwast is cruciaal bij het maken van een mooi make-upje, gezien het ervoor zorgt dat kleuren mooi in elkaar samenvloeien of om aparte kleuren te vervagen naar de randen toe. Het geeft net dat tikkeltje professionaliteit meer die je nodig hebt. Ook deze werkte prima in gebruik, soms prikte het uiteinde van de kwast een beetje, maar niet zo erg dat het storend was.


Eyeshadow brush
Deze heet ook 'oogschaduwkwast', maar ook hier zie ik er iets anders in. Een pencil brush zie je niet vaak bij goedkopere sets door zijn aparte vorm die net als een potlood eindigt. De speciale snit zorgt ervoor dat hij ideaal is om in bepaalde hoekjes te komen, aan te brengen en te vervagen. Hij voelt soms prikkerig aan, maar blendt wel voldoende.


Spoolie
Deze spoolie doet meteen denken aan een mascara. Toch is het handig om deze erbij te hebben tijdens het make-uppen, want je kan er klonters uit je mascara mee halen of je wenkbrauwen er eens mee doorkammen.Angled eyeliner brush
Deze kwast is ideaal om eyeliner aan te brengen, dit zowel in poedervorm, potloodvorm als gelstructuur. Hij brengt lijntjes fijn aan en je kan fijn werken tegen de wimperrand. Prima kwast.


Fan brush
Ook weer eentje die ik heel graag zie terugkeren. Deze is ideaal om bronzer, highlighter of blush mee aan te brengen. Door de fan- of waaiervorm brengt hij poederproduct mooi verdeeld aan waardoor je een subtieler resultaat krijgt. Opbouwen is mogelijk, maar dat hangt af van eigen voorkeur. Een fijne en zachte kwast met heel veel haartjes.


In deze video gebruik ik kwasten uit de Action set
Kan je de video niet zien? Ga dan door naar de Facebook pagina van Laupropos.


Deze kwasten zijn dan wel goedkoop, maar werken zeer goed voor hun prijs. Het is niet zo dat ik deze exemplaren tientallen jaren zie meegaan zoals mijn duurdere varianten, maar toch kunnen deze een jaartje of twee meegaan. Ze zijn zacht, maar durven ietwat te prikken aan de topjes, wat volgens mij  zal verergeren door regelmatig te wassen. Alle kwasten bevatten veel haartjes en zijn daardoor fijn in gebruik. Voor de prijs die je betaalt heb je er een vier (eigenlijk zes-)tal heel goede kwasten bij die niet alleen goed werken, maar ook nog eens mooi zijn om naar te kijken.

Marble make-up borstelset - € 3,95-