Ik ben verhuisd! Naar een andere hoek in de kamer... Gezien ons kindje over een paar maanden arriveert (en haar kamertje ook), was het nodig om de bovenverdieping te herschikken. De kamer werd gesplitst in zowel kinder- als werkruimte en nadat ik het opnieuw inrichtte, bleek het de perfecte shoot plaats voor deze outfit.Lekker typisch om te gaan shoppen tijdens de solden en terug te keren zonder iets wat in de solden was. Toch liet ik het niet hangen, want soms vind ik de hele tijd niets naar mijn smaak, terwijl ik andere keren de hele winkel kan leeg kopen. Geen hele winkel, maar wel twee stuks van H&M met onder andere deze comfortabele jumpsuit.


Heel veel hoefde ik niet te combineren met deze jumpsuit, gezien ik er al meteen een hele outfit mee had. De schoenen die ik erbij combineerde zijn witte sneakers en ook het lintje in mijn haar past er -al zeg ik het zelf- goed bij. De kleur is nogal bleek en door iets felgekleurd toe te voegen zoals het lint, wordt het weer een stukje warmer. De ketting (die je eigenlijk niet op de foto kunt zien, maar ik wel degelijk draag) is er eentje van Kaya sieraden. De babybump  kunnen we intussen niet meer wegsteken, dus behoort ook tot de complete look.


1. Ketting bumpy disc met gravure Kaya sieraden - 2. Cargo jumpsuit H&M - 3. Scrunchie met sjaaldetail H&M - 4. Docker sneakers wit