Even stilstaan bij het feit hoe mooi de seizoenen kunnen zijn. Het jaar zit boordevol verrassingen -zal ik het maar zo omschrijven-, maar een houvast die we wel hebben is het nieuwe leven tijdens de Paasperiode. Vogels (en zelfs bepaalde mensen ;)) leggen hun ei, de zon laat zich iets meer zien en de natuur herleeft. En paaseitjes... veeeeel paaseitjes.Paaseitjes - Het assortiment van HEMA heeft heel wat paaseitjes met allerlei smaakjes. Zelf heb ik matcha limoen als grote favoriet (met witte chocolade), maar je kan ook proeven van pindakaas, crispy melk, stroopwafel, tompouce, toffee coffee, knetter discodip, melkpraline en aardbei crisp.

Paasknutselen - Normaal is Pasen een tijd van samen genieten, maar gezien dat dit jaar niet echt mogelijk is, kan je ook de knutselkant op binnen het gezin. Zo zijn er leuke konijnentasjes, worteltasjes, decoratie om in de paastak te hangen en meer.

Kaartjes - Schrijf eens een kaartje, maar op een natuurvriendelijk manier. Lente betekent nieuw leven en dat kunnen we doen door bijzondere kaartjes naar elkaar te versturen die je nadien gewoon in de grond kunt planten. Zelf heb ik een exemplaar met aardbeien, maar je kan ook tomaatjes versturen.

Eieren zoeken - Waarom zou de paashaas niet eens een pakketje kunnen versturen naar je kleinzoon of -dochter, mete- of petekindje of eigen kindje? Zo kan je paasmandjes aankopen, er zelf eentje maken en intussen eitjes laten leveren.


Het assortiment kan aangekocht worden in de winkel, maar kan je ook allemaal online vinden. Ik raad aan om eens online een aankoop te doen en te laten leveren aan de deur. Lekker makkelijk en dan heb je weer heel wat spullen in huis om het extra gezellig te maken. Succes! <3

Wat willen jullie nog kopen bij HEMA?