Twee maanden voor bevallingsdatum kocht ik de eerste zwangerschapskledij: een broek. Eigenlijk kan ik nog steeds probleemloos in mijn 'normale' broeken, maar dan met de knoop wagenwijd open. Heel galant is dat niet, dus hop naar de winkel voor een meer comfortabel exemplaar; en tegelijk nam ik nog meer mee voor een kersverse tenue.


Ik ging meteen naar H&M voor het zoeken naar een gepaste broek. Je hebt er vele soorten: van trendy met gaten tot trainingsbroek, maar nam zelf een normaal ogende broek die ertussenin zit. Aan de bovenkant van deze broek zit een stofje dat mee rekt rond de buik wat een zalig 'ingepakt' gevoel bezorgt. Oversized truien zijn de trend van 't moment en dat heeft als grootste voordeel dat ik na mijn zwangerschap deze lekker door kan blijven dragen. Zoals vermeld in eerdere artikels wik ik mijn aankopen heel erg af, dus ben ik heel blij dat ik geen bijzondere zwangerschapskledij moet kopen om comfortabel met mijn bollere buik rond te waggelen. Het heuptasje deed mij enorm denken aan een trend van 10 jaar terug, maar ik vond hem zo leuk, dat ik hem gewoon meenam.

1. Mama broek van keper H&M - 2. Grofgebreide trui H&M - Heuptasje met krokodessin H&M - River Island sneakers laag Zalando - 4. (Extra) Jas C&A