Altijd gezellig om met een bende vriendinnen nieuwtjes te bekijken. Mylène organiseert homeparty's waarbij een consulent uitleg geeft onder een hapje en drankje. Het assortiment van het merk staat vooral gekend voor haar verzorgingslijn, maar ook bath & body, haar, zon, make-up en een home lijn vullen dat lijstje aan. Ik koos enkele producten uit de make-up lijn uit die voor een mooi naturel lookje zorgen, dus lees snel meer.


Kan je de video niet zien? Ga dan door naar de Facebook pagina van Laupropos.

Eerst wil ik iets kwijt over de verpakking, want wauw wat ziet die er mooi uit. Strak, zwart en een mooi logo. Mylène staat gekend voor de homeparty's waar je samen met vriendinnen (en wat cava ;)) kunt luisteren naar alle make-up-, verzorgings-, poets-... nieuwtjes. Zo is het assortiment uitgebreid en kreeg het een vernieuwde uitstraling. De producten die ik koos voor het maken van een make-upje zijn allemaal aan de natuurlijke kant. Waarom? Omdat ik het vaakst met een natuurlijk ogend make-upje de deur uitga - ook tijdens bijzondere feesten. Een natuurlijk make-upje zet de eigen schoonheid nog eens extra in de verf.


Blush 'Peach'
Deze blush is een natuurlijk ogend kleurtje dat elk huidtype wel staat. Oranje blushes zijn helemaal hot, maar 'peachy' is net een stukje natuurlijker waardoor je het hele jaar door kunt dragen. Een product dat veel pigment bevat, dus tik gerust je kwast even af voordat je het op de appeltjes van de wangen aanbrengt. Het product vervaagt mooi en zorgt voor een heerlijk natuurlijk blosje.
 

Eye shadow pro palette nude
Dit palette kan ik zowel bij mijzelf gebruiken als dagelijks als voor bruidmake-up - en zo kan ik nog even doorgaan. Het past bij elke gelegenheid en laat de ogen extra stralen. De drie gekozen kleuren in het palette zijn goed bij elkaar gebracht: een highlighter, middenkleur en kleur voor in de oogplooi. Zo heb je meteen de juiste kleuren bij je om een lookje te maken. Geen grote paletten met tientallen kleuren, geen gerommel in aparte kleuren; net goed. De kleuren bevatten ook mooi pigment en vervagen mooi op de huid. 


Eye shadow primer
Voor het aanbrengen van make-up is het goed om vooraf een primer te leggen. Dat kan met concealer, maar nog beter is om een bijzondere primer te gebruiken. Hierdoor blijft de make-up langer zitten en gaat er geen kleur in de lijntjes trekken. Deze primer brengt een stuk droger aan dan ik gewend ben, maar deed zijn werk prima.

Glam eyes mascara
Geen afgewerkte look zonder mascara, dus mocht deze niet ontbreken. Wat mij meteen opviel was de gebogen spoolie die het product opneemt. Het verbaasde mij hoe goed deze werkte met mijn lange wimpers, want vaak zit ik ergens tegen of moet ik prutsen om in bepaalde hoekjes te komen. De kleur is intens zwart en laat de wimpers langer lijken. Heel grote fan van de mascara!

Terre Indienne - medium shine n°2
Oorspronkelijk had ik het idee om deze bronzer te gebruiken als contourproduct, het gezicht wat meer vorm en tegelijk meer kleur te geven. Tijdens het gebruik merkte ik al snel dat dit geen goed idee was en ik het product beter gebruik waarvoor het bedoeld is: een gezicht een kleurtje bijgeven. Ik ging dus over de delen heen waar de zon meteen op schijnt: het voorhoofd, neus, bovenkant wangen, enz. Heel veel product had ik hiervoor niet nodig en als snel had ik het resultaat dat ik wilde: een subtiel gebronsd huidje. Eenmaal het zomer is, kan ik uiteraard veel meer kleur toevoegen. Dit product bevat ook een hele intense glans, dus opletten geblazen als je het liever subtiel ziet. De pan is erg groot, dus kan je er meteen in met een grote kwast (sommigen bronzen naast het gezicht ook nog het lichaam mee), wat handig werkt.


Lippenstift 'Classy Nude'
De naam is zeer goed gekozen, want dit nude kleurtje zorgt er bij iedereen voor dat een make-upje helemaal tot haar recht komt. Het voelt zacht aan op de lippen en smeert makkelijk uit. Mocht je niet van geurtjes in producten houden: deze heeft wel een lichte parfumgeur over zich die je ook een beetje smaakt. Zelf stoorde ik er mij niet aan, maar wilde ik het toch vermelden. De kleur gaat lang mee, maar het is nodig om even bij de stiften na een maaltijd.

Shimmering highlighter
Dit product doet helemaal wat het moet doen. Het zorgt voor een mooi glansje op het gezicht en doet dat op een correcte manier. Hiermee bedoel ik dat het product goed vasthoudt, er geen poederproduct afvalt en subtiel oogt. Als je zoals mij net van iets meer glans houdt, dan kan je het product aanbrengen met de vingers. Het versmelten met de lichaamswarmte zorgt meteen voor een heel intens resultaat. De highlighter is even groot als de blush.

Blush 'Peach' - Shimmering highlighter - Terre Indienne - medium shine n°2Eye shadow pro palette nude - Lippenstift 'Classy Nude'

De grootste uitgeprobeerde favorieten zijn toch de mascara en de oogschaduw. De mascara is door haar gebogen spoolie heel makkelijk in gebruik, kan in bepaalde hoekjes komen (zonder te vlekken op de huid) en zorgt voor mooie; lange wimpers. De oogschaduw is dan weer makkelijk door de compactheid en volledigheid. Ik had meteen alles bij de hand om een make-upje te zetten en was in no time klaar door het pigment en blendbaarheid. Fijn verrast door de producten!

Eye shadow primer - € 11,80-
Eye shadow pro palette nude - € 16,60-
Terre Indienne - Medium Shine n°2 - € 16,80-
Blush peach - € 13,95-
Lippenstift classy nude - € 12,30-
Glam eyes mascara - € 15,30-
Shimmering highlighter- € 13,90-