Ik moet mij nog heel even inhouden om de vluchtkoffer in orde te maken, maar enkele voorbereidingen treffen kan zeker geen kwaad. Zo wil ik heel graag de ziekenhuiskamer een beetje gezellig inrichten voor als ons kleintje geboren is en via hetfotoalbum.nl had ik al snel een leuk idee om zonder veel inspanning toch een leuke toets aan de kamer te geven.Het gezinnetje werd doorheen de jaren snel uitgebreid en ook onze huisdieren horen daar een beetje bij. Guustje (kat) is al sinds het begin bij ons op het appartement en Nora (hond) kwam twee jaar later in ons huis waar we nog steeds wonen. Beide dieren zijn echte gezinsbeestjes, maar kunnen we -obviously- niet meenemen naar het ziekenhuis. Om ervoor te zorgen dat ze er toch een beetje bij zijn, had ik het idee om wat foto's van hen te laten maken. Via hetfotoalbum.nl zag ik dat er slingers te koop waren waarbij je zelf de slinger in elkaar kunt steken, kunt kiezen hoe groot het moet zijn, enz. Heel veel bewerkingsmoeite heb ik niet moeten doen en een tweetal dagen later kreeg ik het werk al in de brievenbus.

De vlag die ik koos bevat 25 foto's waarbij je zowel de voor- als achterkant kunt kiezen, dus kan je in principe 50 verschillende foto's laten afdrukken. Nu denken jullie vast wel: "De slinger op de foto hoort toch veel langer te zijn?", wat klopt want het andere deel van de slinger knipte ik eraf gezien ik ook haar naam en nog wat andere foto's liet afdrukken. Wij weten wat erop staat, maar jullie zullen nog heel even moeten wachten. Geen zorgen... 10 weken is in no time voorbij.


Beide slingers liggen momenteel klaar om ook mee te gaan met de vluchtkoffer. Ik ben alvast benieuwd naar het resultaat op de ziekenhuiskamer zelf, maar gezien ik al heel tevreden was over de uitstraling op de muur van de kinderkamer, denk ik dat ik mij niet al te veel zorgen moet maken. Het is persoonlijk en zo is het hele gezin paraat bij het verwelkomen van ons kleintje.
*Edit: Sinds dit weekend is de schrik hoog dat ik alleen op de kamer zal zijn en er geen bezoek mag komen. Toch wil ik het voor mijzelf nog steeds gezellig maken. Laten we duimen dat deze zorg weer mag verdwijnen.

Fotoslinger 15 punt - € 13-