Zotjes... want het wachten op ons kleintje begint goed in te korten. De buik zit al goed in de weg -ik kan mijn tenen wel nog zien- en haar salsalessen in mijn buik voelen nog intenser dan de dag ervoor. Van nesteldrang heb ik al een tijdje last, maar ik hou dan ook erg van plaatsen gezellig maken. Ook voor babyspulletjes scroll ik het hele internet rond naar moois en vooral op de Belgische website van Belle-Ella bleef ik lang ronddwalen.


Vooral het huiselijke, knusse gevoel dat ik op de website kreeg, zorgde ervoor dat ik het assortiment verder bekeek. Belle-Ella is een Belgische onderneming, support your locals, en verkoopt handgemaakte producten zoals speenkoorden, bijtringen, enz. Zo kan je voorgemaakte spulletjes kopen, maar kan je ook opteren om ze volledig te personaliseren: van het kiezen van kleurtjes tot het toevoegen van een naam. Stiekem een leuk kraamcadeau, maar ik kon -met mijn engelengeduld- daar niet op wachten. Ik besloot voor een bijtring, wagenspanner en voedingskaart te gaan.


Bijtring leopard - Rawr! Bijtringen zijn ideaal voor als het kleintje last begint te krijgen van doorkomende tandjes, maar er kan ook gekauwd of gezogen worden op het speeltje. Het is een feit dat kleintjes vanalles in hun mond willen stoppen, dus is iets met verschillende kralen met verschillende sensorische prikkels ideaal. Verder zit er ook een houten konijntje en extra houten ring om wat het extra leuk maakt. Zelf werd ik heel blij van de lieve en tegelijk stoere vormgeving.

Wagenspanner regenboog - Net zoals de bijtring kunnen de wagenspanners volledig gepersonaliseerd worden. Ik koos zelf een 'standaard' exemplaar met pastelkleurtjes en een regenboog die makkelijk aan het babyzitje geknepen kan worden. De regenboog kan je eraf halen, mocht het storen op bepaalde momenten, maar voor nu blijft hij lekker hangen.


Voedingskaart zalmroze - Ik had nog nooit gehoord over voedingskaarten, maar wat is dit een origineel en handig ding. Op deze manier kan je makkelijk bij houden wanneer je het kleintje het laatst hebt gevoed, aan welke kant (links of rechts) of via flesje. Simpel, maar zo handig!


Fijne service, snelle verzending, leuk verpakt, leuke (gepersonaliseerde) producten... Ik ben echt fan van de website. En ik weet zeker dat ons kleintje haantje de voorste zal zijn om alles vrolijk te ontdekken.

Bijtring leopard - € 12,99-
Wagenspanner regenboog - € 20,99-
Voedingskaart zalmroze - € 6,50-