Met een krop in de keel is het tijd voor een nieuwe snapshots, want ik besef maar al te goed dat de volgende misschien met een gezinslid meer zal zijn. De laatste loodjes van de zwangerschap in corona tijden, maar daarvoor heb ik niet minder genoten van elk schopje, kilootje erbij en werken voor mijn hobby: bloggen. De meeste foto's nam ik dan ook vanuit mijn kot (zoals Maggie De Block zou zeggen).

.
.
.
Het gaat steeds beter tussen Guustje en Nora, dus na acht maanden begint het al goed te lukken. Nora is een stuk rustiger gezien haar puppy-ikje wat begint te verkalmen en Guustje voelt zich ook weer goed in zijn vel.

Tijd om nog een event mee te pikken en de laatste nieuwtjes te bekijken bij bepaalde merken. Zo zitten er bij dit event allerlei merken aan een tafeltje en krijgen we via een doorschuifsysteem korte uitleg over nieuwigheden. De wandeling van het event naar het station was nat, dus trakteerde ik mijzelf op een warm koffietje. Mijn naam werd nog nooit zo verkeerd geschreven, dus heel warm werd ik niet van de koffie.

Nog meer koffie bij het HEMA persdag in Amsterdam. Een hele gezellige dag in mooi gezelschap en met heel mooie nieuwtjes. Hoe happy je kan worden van zo'n vrolijke spulletjes, love it.


En toen begon het... Toevallig had ik vlak voor de stormloop al grote inkopen gedaan en blikken, toiletpapier (lol) en andere voedingswaren ingeslagen gezien de meeste van de kasten leeg waren. Nietsvermoedend, maar wel gelukkig, want de dag erna was er pure chaos en paniek in de supermarkten. Het enige wat ik nog niet gekocht had, was water gezien dat een beetje te zwaar wordt om te dragen (7,5 maanden zwanger, hallo), dus moesten we de dag na de stormloop wel nog naar de winkel gaan. Er was niemand in de winkel... echt niemand. Nog eens een reden waarom paniek echt niet gezond is. Het toiletpapier was helaas wel op, maar geen zorgen, want we hebben nog veel op stock (of op rol ;)).

Ook op babyvlak is het allemaal speciaal geworden. Ik had vooraf niet te veel infomomenten gepland, maar wilde toch een kennismakingsgesprek met de vroedvrouw waar ik wat vragen kon stellen en een kleine cursus in het ziekenhuis ingepland. Geen van beide gaat nog door wegens maatregelen tegen het virus. Ook het bezoek aan de gynaecoloog verloopt anders en gezien mijn partner niet meer mee mag komen, maakte ik enkele beelden van het verloop. Alles gaat goed met haar en ze schopt vrolijk verder, dus dat is alvast een zorg minder. Ik probeer ook zo open minded met alles om te gaan en denk dat ik voor de bevalling zelf volledig vertrouwen moet geven aan mijn mama lichaam, ook zonder de cursussen/infomomenten.Ik heb weinig kwaaltjes en ik ga absoluut niet klagen, maar wat slaap ik weinig de laatste tijd. Dan maar vroeg opstaan en cake bakken.

Wachten om inkopen te gaan doen. Met de nodige afstand natuurlijk.

En intussen gaat het blogleven gewoon door. Geen events meer, maar wel veel afspreken via mail. Ik probeer ook zoveel mogelijk artikels in te plannen zodat ik wat meer op mijn gemak ben als het kleintje is geboren. Dat is eigenlijk geen verplichting, maar ik vind het toch leuk (normaal) om het zo te doen. En al zeg ik het zelf... er komt heel leuke content aan!

Intussen is het tijd om voorzichtig de vluchtkoffer te maken. Voorzichtjes, want dagelijks neem ik er wel iets uit of steek ik er iets in zodat ik op het einde van de rit alles mee moet hebben die ik nodig heb. Spannend...

Wat doen jullie in 't kot?