Wie wordt er nu niet graag wakker met zee uitzicht? De kale muur naast het bed had broodnodig iets extra nodig en dat broodnodige vonden we snel bij Desenio. Bereid jullie maar voor op veel lovende woordjes, wat eigenlijk een serieuze spoiler is voor volgend review. Onderaan het artikel vinden jullie ook nog eens een interessante kortingscode, dus keep scrolling!


Over Desenio - Het Zweedse bedrijf is fan van scandinavisch design waar tegelijk trendy als mooie posters worden gecombineerd met elkaar. Het begon allemaal in 2010 en intussen zijn ze online aanwezig in 33 landen. De posters zelf worden op ongestreken, mat premiumpapier van hoge kwaliteit gedrukt. De meeste posters (behalve de maten 13x18 en 21x30) worden opgerold in een kartonnen koker geleverd, maar ook accessoires en lijsten worden er verkocht.

Stapje voor stapje zijn we bezig met het inrichten van onze slaapkamer. Vorige zomer schilderden we de oranje muren in een witte kleur en kreeg het houten plafond een beige laag over zich heen. Dat was naar onze mening een zeer goede keuze, want nu oogt de kamer een stuk rustiger, luchtiger, gezelliger... Na iets meer dan een half jaar sparen kochten we wat zeteltjes, een tafeltje en nu ook wat posters voor op de muur. De site van Desenio biedt heel wat mogelijkheden, dus hebben we heel wat uurtjes -ik overdrijf niet- gescrold tot we iets vonden wat 100% bij ons paste. Meestal heeft wat we op de muren aanbrengen iets van persoonlijke waarde en dat is bij deze keuze net hetzelfde. Toen we een duo zagen van The Isle of Skye werden we meteen terug gekatapulteerd naar onze reis doorheen Schotland en Engeland. We hebben toen veel moois gezien, helaas niet the Isle of Skye zelf, maar eigenlijk zouden we evengoed hetzelfde gezien kunnen hebben. We bestelden daarbij ook nog eens twee bijpassende lijsten en een drietal dagen later hadden we de bestelling binnen.


Soms spreken beelden net iets luider dan woorden, dus laat ik de foto's voor zich spreken. De lijsten en posters kwamen aan in een grote stevige kartonnen doos waarbij ik na ontvangst meteen naar boven holde om de nodige content te maken. Alles zat stevig verpakt en ook de posters zaten nog eens extra ingeduffeld in extra karton. Hoe blij was ik toen ik de kwaliteit van de posters zag, want die zijn fe-no-minaal. Scroll gerust in op mijn genomen foto's mocht je het niet geloven. - Ik ben duidelijk heel happy. Ik stak de posters eigenlijk zo goed als meteen in hun lijst en sloot het met de handige schuifknopjes op de achterkant. Het ophangen zelf liet ik over aan mijn babydaddy in spé gezien ik nogal een onhandige scheve Harry ben.

Tip - Vergeet zeker niet de beschermfolie aan de voor- en achterkant van het glas te halen.


Wat ben ik blij met deze nieuwe aanwinsten. Intussen nam ik het fotoalbum van de reis naar Schotland erbij om nog even na te genieten van al dat moois. Voor ons was het een perfecte postermatch, maar ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen wel iets gepast tussen zit. Zowel de posters als de kaders zijn van heel goede kwaliteit en worden met heel veel zorg geleverd. Ik kan eigenlijk alleen maar positief zijn over het bedrijf.

KORTINGSCODE - Deze code geeft 25% korting aan al mijn volgers. Gebruik LAURENCEX25 bij het plaatsen van 05 mei tot en met 07 mei. Deze code is niet geldig op lijsten of handpicked/collaboration/personal posters. De code zal geldig zijn op alle Desenio websites, lokale Belgische tijd.

Soul of nature fotowand - € 105,80-