Waar zijn die zomerse handjes? Vanaf nu mogen we officieel ons klaarmaken voor de zomervakantie, dus mogen we ook onze geurtjes daaraan aanpassen. Voor ieder wat wils natuurlijk, want we gaan van frisse citroen, naar kokosnoot tot ontspannende komkommer.


Coconut bronze
Coconut Bronze Glistening Glow Powder - Voor wie van een dosis shimmer houdt, is deze glow poeder interessant. Hij blendt mooi op de huid en heeft een luchtige structuur die ideaal is voor zomerse dagen. Te gebruiken als je een 'normale' highlighter zou gebruiken: jeukbeenderen, neusbrug, kin, sleutelbeen... Leuk om te weten is dat de verpakking 100% recycleerbaar is en de kokosolie biologisch Community Fair trade is uit Samoa.

Coconut Bronze Matte Bronzing Powder - Een matte bronzer die verkrijgbaar is in drie tinten. Fijn om aan te brengen met een luchtige kwast met veel haartjes, maar voor wie een poederdonsje fijner vindt, is er eentje bijgeleverd. Ook hier weer de biologische Community Fair Trade-kokosolie uit Samoa en de 100% recycleerbare verpakking.

Coconut Bronze Shimmering Dry Oil - Deze droge olie zorgt voor wat extra glinsters tijdens de zomerdagen.


Cool cucumber
Shower gel - Deze gel bevat het sap van komkommers. De gebruikte komkommers die te krom (lees lelijk) waren om in de verkoop te gaan, maar dat maakt hen niet minder ideaal om de huid te verzorgen. Een fris geurtje dat verkoelend werkt op de huid. 

Body butter - Een dikke substantie die iets langer de tijd neemt om te trekken in de huid. Hierdoor werkt hij wel ook iets langer en The Body shop belooft zelfs dat hij 48 uur verzachtend werkt. Zelf vond ik het verfrissend en hydrateerde het de huid; maar dit enkel voor een paar uur.

Handcrème - Een kleine, handige tube die ideaal is voor in de handtas mee te nemen. Deze kan je aanbrengen op de handen, maar kan ook extra ingemasseerd worden op de nagelriemen.


Zesty Lemon
Showergel - Deze gel ruikt naar versgeperst citroensap en laat meteen een zomers frisse geur los op de huid. Doordat het zo fris is, komt het ook erg luchtig over en kom je meteen met een fris gevoel de douche uit.

Body yoghurt - Een zeer luchtige crème die meteen in de huid trekt. Dit product kan je probleemloos aanbrengen op de natte huid. De huid voelt erna gehydrateerd en soepeler aan. In dit product vind je citroenextract en biologische Community Fair Trade-amandelmerk terug.

Body scrub - Dit product verwijdert dode huidcellen op milde wijze en maakt de huid weer zacht en glad. Ideaal om dit scrubje te gebruiken vlak voor het aanbrengen van een lichaamsbronzer.


Coconut Bronze Glistening Glow Powder - € 15-
Coconut Bronze Matte Bronzing Powder - € 15-
Coconut Bronze Shimmering Dry Oil - € 18-
Special edition shower gel cool cucumber - € 7-
Special edition body butter cool cucumber - € 16-
Special edition cool cucumber handcream - € 5,50-
Special edition shower gel zesty lemon - € 7-
Special edition body yoghurt zesty lemon - € 10-
Special edition body scrub zesty lemon - € 16-