Papa's mogen nu en dan ook eens verwend worden en deze kerstmis met het gezinnetje zal er een extra warme worden. Toch is het voor mij persoonlijk wat harder nadenken als het om cadeau's voor mannen gaat. Waarmee worden ze het meeste blij? Wel... met Hemdvoorhem.nl zat ik er *boenkpatat* meteen bovenop.


Hemdvoorhem.nl heeft heel wat leuke cadeau's in het assortiment die van horloges naar bier gaan. Ook voor ieders budget is er wel iets te vinden. Na even te scrollen koos ik twee cadeau's uit de goed bij hem pasten, bestelde ze en kreeg ze een weekje later aan huis geleverd in een kartonnen doos. In de doos zaten mijn items al ingepakt klaar om te geven.


Een strakke verpakking met een zelfgekozen inhoud. In het eerste pakket zitten er twee biertjes en bierkousen. Het 'perfecte papacadeau' volgens mijn man en daar heeft hij best gelijk in. Op een bepaald moment in je leven ben je reuzeblij met kousen als cadeau (en al zeker als er bier op staat). Het tweede cadeau is ook he-le-maal iets voor hem. Tijdens de zomermaanden is de barbecue vaak aan om iets lekkers op te maken. Hij geniet ervan om eens te kokkerellen, dus is dit boek een perfect combo van wat hij leuk vindt. Misschien met een ongekend biertje in de hand en bierkousen aan? 


Voor elke papa, man, opa, vriendje, lief... is er wel iets leuks te vinden, maar verder zijn er ook zaken voor mama's, personeelsleden... te vinden op de site. Mocht je echt niet weten wat kopen... dan is dit vast een leuke tip. Succes met het vinden van het perfecte cadeautje!

Receptenboek BBQ boek - € 24,95-
2 bier en sokken - € 24,95-