Het was even nadenken wat we voor kerst zouden eten omdat het doorgaat in eigen bubbel. We wilden graag iets wat niet al te veel werk in beslag nam qua voorbereidingen, weinig werk tijdens de avond en 'iets' gezelligs. Al snel kwamen we op het idee om lekker te gaan fonduen en gezien er momenteel een spaaractie loopt bij Delhaize besloten we al onze zegels daarop in te zetten.


Er zijn heel wat zaken om uit te kiezen in de spaaractie zoals borden, kommen, tassen, een gourmet en fondue set van degelijke kwaliteit. Gezien ze tot 77% goedkoper zijn door de actie is dat toch best de moeite. We bestelden alvast een fondue plank voor twee personen, wat groentjes, dekten de tafel feestelijk en deden een try-out etentje. Gewoon... omdat het kan. Wat fondueolie van het huismerk Delhaize met druivenpitolie en voila! Smikkelen maar! De fondueolie met druivenpitten spettert een stuk minder dan eerder gebruikte exemplaren, dus zo hadden we niet al te veel opruimwerk achteraf.


Deze spaaractie loopt al even en gaat door tot en met 20 januari 2021. Bij elke € 10- die je bij Delhaize spendeert, krijg je een MOODS at home spaarzegel. Wanneer je spaarkaart vol is, kan je genieten van grote kortingen in het MOODS assortiment.

Wat staat op jullie menu?