Een propere start van het jaar met deze verzorgingsproducten van Kruidvat. Al van sinds het begin wrijf ik onze baby graag in met crèmes om het huidje te verzorgen en ook tijdens de zoektocht naar gepaste luiers passeerden die van Kruidvat de revue. Ook enkele badproducten worden uit de doeken gedaan, dus lees snel verder.


Het baby gamma in Kruidvat is zeer uitgebreid en bevat budgetvriendelijke producten. Dit gaat van accessoires naar babyverzoring; van voeding naar luiers. Zelf probeerden we eens wat meer producten uit het verzorgingsgamma uit zodat ze heerlijk kan baden en douchen - iets waar ze altijd heel erg van geniet. Op elke verpakking staat telkens een ander schattig geïllustreerd diertje waardoor je makkelijk alle producten uit elkaar houdt en je meteen naar de juiste fles grijpt tijdens het winkelen tussen het grote assortiment.

Kruidvat luiers
Zelf zijn we niet teveel luiers gaan inslaan bij de geboorte van onze dochter, maar probeerden we verschillende merken uit. Kruidvat behoorde tot onze favorieten, dus voeg ik deze graag aan het lijstje toe in dit review. De kruidvat luiers houden de billen van je kindje droog door het vocht snel op te nemen en blijft goed aansluiten bij beweeglijke kindjes dankzij de elastiek. De kruidvat luiers zijn latexvrij, lotionvrij en zijn vrij van parfum en van de 26 allergenen uit de EU lijst. Nog een leuk iets is dat ze het EU ecolabel dragen waardoor je ook het milieu een handje helpt. 

Kruidvat baby vochtige washandjes
Deze vochtige washandjes zijn heel handig om ons kleintje nog eens kort op te frissen voordat ze een dutje doet. Gezien de washandjes al vochtig zijn en een verfrissende lotion bevatten heb je meteen alles bij de hand om dat te doen. Ook fijn om vuile babybilletjes nog eens extra te wassen na het reinigen met doekjes.


Kruidvat verzachtende baby bodylotion
Deze lotion is verrijkt met kamille-extract en verzachtende katoenolie. Fijn om aan te brengen op een babyhuidje na het baden of douchen.

Kruidvat baby anti-klit shampoo
Deze shampoo werd speciaal ontworpen om het haar van je kindje op een lieflijke manier te ontklitten. Deze shampoo en conditioner in één maakt het haar zacht en soepel.

Kruidvat baby 2 in 1 wasgel
Deze wasgel is speciaal voor gevoelige babyhuidjes en is verrijkt met katoenolie. Heel makkelijk in gebruik gezien deze zowel voor het huidje als voor het haar kan gebruikt worden. Zeepvrij en mild voor de oogjes, maar pas toch op tijdens het aanbrengen ervan.

Kruidvat baby verzorgende crème
Na het douchen of baden is het fijn om het kindje in te smeren met deze crème. Het verzorgt de huid en draagt bij tot een goede vochtbalans. Fijn is dat deze crème over het hele lichaam mag uitgesmeerd worden en is ideaal voor extra droge plekjes zoals de handjes, ellebogen en knietjes. Deze crème is vrij van parfum en kleurstoffen pH-huidneutraat.

Kruidvat luiers - Prijs afhankelijk van hoeveelheid en maat
Kruidvat baby vochtige washandjes - € 1,99-
Kruidvat verzachtende baby bodylotion - € 2,29-
Kruidvat baby 2 in 1 wasgel - € 1,99-
Kruidvat baby anti-klit shampoo - € 1,79-
Kruidvat baby verzorgende crème - € 2,19-