Onze kleine schat groeit als een kooltje, dus moeten we regelmatig nieuwe kleren aanschaffen om mee te zijn met haar groei. Heel erg vind ik dat niet, want hoe plezant is het om rond te neuzen tussen al dat moois. Ik bleef deze keer steken op de website van & Other Stories en zag een mega mooi setje blinken in het oogveld.


De prachtige kledij van & Other Stories kende ik vooral voor de volwassenen, make-up, juwelen... maar het heeft nu ook stukken voor de allerkleinsten. Deze set komt namelijk uit de allereerste kids' capsule collectie (die stiekem ook verkrijgbaar is voor volwassenen, mocht je willen twinsen met je kleintje). De mint kleurige top en broekje zijn gemaakt van organisch katoen en werden opgefleurd met en bloemendessin, ruffled neklijn en ruffled broekspijpen. Het katoen zorgt voor een licht, maar stevig stofje dat heel makkelijk meegaat met de bewegingen van je spruit. Geen harde stoffen zodat het spelen en ontdekken niet belemmerd wordt.

Tip - Gezien het 100% katoen is, mag deze kledij niet in de droger.


Wat ziet ze er schattig uit in haar nieuwe kledij. Zowel de top als het broekje zijn van degelijk materiaal (organisch katoen) zodat ze volop kan bewegen. Ook het dessin en de afwerking zijn heel uniek. De Kids' capsule bevat nog heel wat meer stukken die zeker het bekijken waard zijn, dus graag meer van dat & Other Stories!

Kids Ruffle Neck Top - € 39,00-
Kids Scallop Drawstring Shorts - € 29,00-