Al heel vroeg hadden we stickers met de naam van ons kindje in huis om op haar melkflesjes, kledij, doosjes, tas, doeken... te kleven. Gezien we zo er zo vrolijk gebruik van maakten, is het tijd voor nieuwe en deze keer kochten we de die bij de Belgische website My nametags! Houd dit artikel en de Instagram pagina goed in de gaten, want er volgt een leuke verrassing voor jullie (hint!).


Eerlijk is eerlijk: het is niet zo dat ik de stickers heel snel had gemaakt. Deels mijn schuld, want door de vele keuze qua printjes had ik al heel wat soortjes in elkaar gestoken waardoor ik heel moeilijk kon kiezen. Een cleane uitstraling, zot lettertype, felle achtergrond, eenhoorns tot leeuwen... het is allemaal mogelijk. Het slechte weer zorgde ervoor dat ik vooral vrolijk werd van een zonnig exemplaar met een grasveldje op de achtergrond. Op de stickers kan je heel wat gegevens plaatsen zoals naam, telefoon, klas, groep in de crèche... , maar besloot zelf enkel voor haar naam en achternaam te gaan.


Hoe vrolijk zien ze eruit! Na een klein weekje kreeg ik de bestelling netjes binnen via de brievenbus post, dus hoefde ik niet speciaal thuis te blijven voor ontvangst. Deze stickers zijn van hoge kwaliteit en zijn wasmachine en vaatwasser (zelfs sterilisator) bestendig. Het grootste voordeel van deze stickers is dat er geen zaken meer verloren raken op school, crèche, speelplein, enz. Het is goed om de stickers te plakken op een plek die direct zichtbaar is zoals het wasetiket, onderkant van spullen...

Zelf plak ik zo goed als overal etiketten op, want het is niet alleen handig, maar staat ook leuk. Zo kreeg de nieuwe boekentas die ze kreeg voor haar verjaardag een label en ging ik ook tekeer op haar nieuwe zandspeeltjes. Gezien ons laatste zandbak bezoekje gingen er zoveel kinderen lopen met haar spulletjes dat het mij echt nodig leek om dat te doen. Is ook een pak netter en veiliger dan haar naam op het speelgoed te schrijven met stift.

Weetje - Al de kleurstickers en ministickers werden behandeld met een antibacteriële laag, voor de veiligheid van het kind.Heel handig om in huis te hebben en al van sinds de geboorte een grote musthave in huis. Zo weten kleine kindjes niet altijd meer welke spulletjes van hen zijn, waardoor er dingen verloren raken. De etiketten zorgen voor duidelijkheid en netheid. De keuze uit de vele printjes, soorten, lettertypes, etiketten... maken de bestelling extra persoonlijk.

1 set van 56 labels - € 16,95-