Alweer twee super toffe collecties vanuit The Body Shop. Eentje waarvoor je stiekem een team mag kiezen, want zowel team Cool daisy als Fresh raspberry zijn toppers voor de komende zomer. En ook het assortiment mag gezien worden...


Cool daisy yoghurt
De cool daisy lijn heeft een verfrissende bloemengeur en werd verrijkt met madeliefjes extract en biologische community fair trade-amandelmelk.
Een body yoghurt is ideaal voor de zomerdagen gezien het heel dun is van substantie (vergelijkbaar met die van een eetbare yoghurt), daardoor snel in de huid trekt en het verfrist. Als grote tip rond deze yoghurts geef ik altijd mee dat je het product kunt bewaren in de koelkast zodat ze lekker fris gebruikt kunnen worden. De body yoghurt geeft een hydratatie boost die ideaalst is voor droge huidjes, maar ook voor 'normale' huidtypes werkt. Grote aanrader is om deze (net zoals elke lotion) na een douchebeurt aan te brengen waardoor de huid aangenamer en zacht aanvoelt. 

Cool daisy shower gel
Deze douchegel heeft net zoals het voorgaande product de geur van frisse madeliefjes waardoor je meteen een verkwikkend effect hebt. Het product schuimt lichtjes tijdens het gebruik en laat een intense geur achter die je doorheen de dag blijft ruiken. Het product wordt aangeraden voor personen met een normale tot droge huid.

Cool daisy body mist
Een body mist zorgt voor de nodige verfrissing tijdens de warme dagen, maar dan met een lekker geurtje erin. Voor de huid is het een echte dorstlesser door het hyaluronzuur dat het bevat. Het trekt snel in, waardoor het droge trekkerige gevoel snel verdwijnt na het aanbrengen. Makkelijk on the go in de tas om doorheen de dag volop te sprayen en lekker te ruiken.


Fresh raspberry hydrating body mist
Een bodymist zorgt voor de nodige verfrissing op een warme dag. De spray breng je doorheen de dag (of 's morgens) aan waardoor je lekker ruikt en er fris tegenaan kunt. De frambozige spray werd verrijkt met hyaluronzuur waardoor de huid goed gehydrateerd wordt naast het verfrissende gevoel. Ook hier weer een makkelijk formaat om makkelijk mee te nemen in de tas.

Gel body scrub
Scrubben kan het hele jaar door, maar tijdens de zomer mag dat nog eens extra. Door de huid te scrubben trekt zonnecrème, lotion, butter... beter in en kunnen ook bijzondere bronzers beter hun werk doen. De scrub zit vol met frambozenpitjes en vruchtvlees waardoor de huid zoetjes en zacht aanvoelt achteraf. Een milde scrub voor de normale tot droge huid die intens naar framboosjes ruikt.

Whipped body butter
Voor wie liever een dikkere crème heeft tijdens de zomer om de huid eens extra te voeden, kan zeker een body butter gebruiken. Deze zoete geur heeft een geklopte textuur en is daardoor lichter en luchtiger dan de meeste body butters van het merk. De geur van de body butter blijft lang hangen en hydrateert de huid ongeveer een dagje. Intrekken gaat het beste door eerst goed te scrubben, royaal aan te brengen, goed open te wrijven en de tijd geven om in de huid te trekken. Een zalig gevoel gegarandeerd.

Body yoghurt - € 10,00-
Shower gel - € 7,00-Body mist - € 12,00-
Gel body scrub - € 16,00-
Whipped body butter - € 17,00-

Ben jij team cool daisy of team fresh raspberry?