Ook mannen mogen genieten van heerlijke frisse verzorgingsproducten tijdens de zomer. Deze fresh lijn is daar ideaal voor en bevat scheerschuim, gel, deo... met munt en het cactus water dat zorgt voor een huidvriendelijke oppepper.


Men fresh gezichtsgel
De gel zorgt voor een fris gevoel op de huid en voor een goede hydratatie van gezicht, lichaam en handen. Een lichte gel die niet plakt tijdens en na het aanbrengen. De gelstructuur trekt makkelijk in de huid en de mannelijke geur van watermunt is heel fijn in gebruik.

Fresh kick scheergel
Een frisse scheergel die doet wat hij moet doen: het scheren een pak aangenamer maken. Deze dient voor alle huidtypen en kan zelfs dagelijks dienst doen.

Fresh kick spray
Een krachtige verfrissing die wel lichtjes kan prikken op de huid. Toch is hij verdraagzaam voor huidjes door dermatologisch getest te zijn. Het product bevat geen ethylalcohol, vervaagt onaangename geurtjes voor een dagje, maar het is vooral wel goed om te weten dat je deze stevig moet schudden voor gebruik.


Fijn in gebruik en vriendelijk voor de portemonnee. De producten zijn makkelijk in gebruik en liggen in het dagelijkse badkamer schof van mijn man zodat hij alles makkelijk bij de hand heeft. Zo kan hij de dag lekker fris beginnen.

Men fresh gel - € 5,39-
Fresh kick scheergel - € 4,99-
Fresh kick spray - € 4,69