The Body Shop biedt haar klanten al jaren de meest bijzondere geurtjes en kleurtjes aan als het op Body Butters aankomt. Het meest geliefde product van de shop hebben ze ook nog verbeterd door ze in 100% gerecycleerd plastic en een aluminium deksel te verpakken. Lees snel waarom...


De eerste body butters van the body shop dateren al van 1992 en intussen gaat er elke 3 seconden een pot van deze geliefde producten over de toonbank. De butters dragen het keurmerk van The Vegan Society; dit is de autoriteit op het gebied van veganisme; en bestaan minimaal 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, verzorgen de huid intens en laten nog eens een geweldige geur achter.

Tip - Een body butter is niet alleen voor de huid, maar vooral voor de droge plekjes. Smeer de voeten, ellebogen en knieën daarom extra goed in.


De potten van The Body shop kregen een nieuw deksel van aluminium en de pot zelf bestaat uit 100% gerecycled plastic. Een deel daarvan is zelfs community fair trade-gerecycled plastic dat in de indiase stad Bengaluru op straat werd verzameld en zo bij The Body Shop terecht kwam.

Nieuw! - Het merk voegt ook een nieuwe body butter geur toe aan het assortiment, deze van avocado. Lekker op de boterham, maar ook uitstekend voor de huid. De groene vrucht zit bomvol vetzuren en bevat de olie van duurzaam geteelde hass-avocado's en community fair trade-sheaboter.

Body butter - € 17-