We worden getrakteerd op heel wat mooie zonnestralen wat betekent dat we zeker goed moeten smeren. Veel drinken, genoeg schaduw opzoeken, jonge kinderen uit de zon houden en het gebruik van een hoge SPF is daarbij de boodschap. Kinderen hebben zelfs nog de grootste verzorging nodig in het zonnetje... lees snel waarom.


Voor volwassenen
De UV face mineral SPF 50+ werd speciaal ontwikkeld voor de delicate gezichtshuid. Het product zorgt voor een beschermend laagje op het huidoppervlak en de aloë vera beschermt tegen beschadiging en huidveroudering. De crème heeft een dikke structuur en laat de huid eerst glanzen voordat het mat opdroogt, maar blijft wel een lichte witte waas achter.

Voor kinderen
Kinderen zijn nog gevoeliger dan volwassenen als het op UV-straling aankomt. Hun huidje is kwetsbaar en bij heel jonge kinderen is de natuurlijke beschermlaag nog niet helemaal ontwikkeld. Pas vanaf de leeftijd van 10 jaar is de volledige dikte van de huid bereikt, dus tijdig smeren en verzorgen is de boodschap. Het is goed om een zonnecrème ten minste om de twee uur aan te brengen of na het afdrogen, zwemmen... zodat de bescherming even sterk blijft. De kids versie mag over het hele lichaam worden aangebracht en is ideaal voor het spelen in water, buiten spelen, in de schaduw vertoeven, enzovoort.

Nivea sun mineral spf 50+ - 14,49
Nivea sun kids mineral spf 50+ - € 14,99