Een harde tegelvloer of glad parket is niet altijd de ideale speelplek voor een kleine baby, dus zochten we naar een oplossing om die ondergrond wat zachter en veiliger te maken. We kwamen al snel uit op trendcarpet en vonden een heel kleurrijk exemplaar voor heel wat speelplezier.


Over trendcarpet - Trendcarpet is een onderdeel van Cama-Gruppen AB die opgericht werd in 2008 en werd uiteindelijk gelanceerd in februari 2009. Trendcarpet wil de klant voorzien van vloerkleden die trendy en tegelijk van goede kwaliteit zijn voor een goede prijs. De focus ligt volledig op de klant zodat hij/zij met een tevreden en veilig gevoel een bestelling plaatst. Om de kwaliteit van de vloerkleden te garanderen zijn ze voorzien van labels voor het onderhoud en eerlijke handel.

De vloerkleden van Trendcarpet hebben alle soorten maten, kleuren, types... Met mijn liefde voor vintage uitstralende producten klikte mijn vinger al snel op het tabblad Trendcarpet vintage luxury. Die vloerkleden hebben een antieke uitstraling die een kamer meteen karakter geeft. Het Wilton Bouhjar kleed ging al snel in de winkelmand en na even rond snuisteren leek het kleine Ariana multi gekleurd kleedje ook heel leuk om een doffe ruimte kleur in te blazen. Een kleine week later (mega snel) kwam de bestelling al goed verpakt binnen.


Best grappig hoe aantrekkelijk het speelgoed van onze dochter er uitzag toen we het op het tapijtje legden. Ze vond het meteen een heel aangename en knusse plaats om te spelen. Ook de felle kleurtjes doen goed hun dienst door er een speels tafereeltje van te maken. Ideaal voor in de kinderkamer, dus, maar ik geloof dat deze tapijten ook mooi staan in een woonkamer, gang of keuken.


De tapijten zijn budgetvriendelijk en kwalitatief. De kleuren zijn fel aanwezig (we hebben kleurrijke tapijten genomen, maar wie liever naturelle kleuren heeft, kan ook bij Trendcarpet terecht), waardoor een kamer meteen een kleurrijk karakter krijgt. Niet alleen de kwaliteit van de tapijten verbaasde mij, maar ook de snelle (gratis) levering. Mocht het tapijt niet helemaal naar wens zijn, retour je ook gratis. Wij zijn alvast heel blij met onze dochter haar fleurige (kleurig) speeltapijten. Ze zit nu in ieder geval zacht en veilig!

Wilton - bouhjar (blauw/roze/multi) - € 58,99-
Wilton - Ariana (multi) - € 36,99-