Onze mannen verdienen een klompje goud voor hun harde werk. Ze zijn er namelijk eentje uit de duizend, hebben een hartje van goud en verdienen het om lekker te ruiken met 1 in a million. Tijdens de zoektocht naar een gepast heren parfum leek dit een perfecte combo te zijn.


Als het gaat om cadeautjes uitkiezen, surf ik al snel naar de website hemdvoorhem.nl. Daar hebben ze naast vrijetijdskleding, geklede hemden... ook speciaal samengestelde boxen met sokken, chocolade, bier... maar is er ook keuze uit verschillende horloges, parfums en meer. De geur van Paco Rabanne is een echte favoriet voor velen, dus wilde ik hem al een tijdje voor mijn man in huis halen. De geur opent fris met grapefruit, munt en mandarijn om dan over te lopen in roos, kaneel en kruidige tonen. De basis van het parfum is de geur van leer, wit hout en amber.


Deze set bevat naast de eau de toilette spray van 100ml ook nog een 10ml eau de toilette travelsize. Makkelijk om in de werktas mee te nemen of in de auto te laten zitten mocht je nog even willen bijsprayen. De mooie gouden doos, die trouwens gevuld is met gouden spulletjes, maken deze set een ideaal iets om cadeau te geven. Misschien ook een topper tijdens de feestdagen gezien de sterretjes en kerstbomen.


Anne-Marie was heel enthousiast om het pakje aan haar papa te geven. Ze had vooral interesse in de strik rond het parfum zoals je aan volgende foto's kon zien. Nadien hield ze de strik nog even bij om lekker aan te prutsen, maar dat gaf hem wel de tijd om het parfum uit de verpakking te halen en beter te bekijken.

Een cadeautje uit de duizend die niet alleen kostbaar is, maar er ook kostbaar uitziet. Een gouden verpakking en gouden inhoud. Het geurtje zelf is er eentje die zowel mannen als vrouwen plezier laat beleven en is er eentje die de hele dag blijft hangen (zelfs de dag nadien). Een aanradertje om je partner (of jezelf) cadeau te doen, dus kijk zeker eens rond tussen het parfum assortiment van Hemdvoorhem.nl. Mocht dit geurtje of product je minder aanspreken, zijn er nog heel wat andere exemplaren om uit te kiezen.

Heren cadeauset: Paco Rabanne 1 Million, Eau de Toilette 100ml spray + 10ml edt mini - € 89,95