De Tangle teezer is niet meer uit ons leven weg te denken. Mijn man heeft er eentje, ik heb er eentje en het is een kwestie van tijd voordat onze dochter er ook eentje gaat gebruiken. De collectie wordt heel vaak aangevuld en ook deze keer zijn er twee exemplaren om enthousiast over te worden.


Over Tangle Teezer - De Tangle Teezer kan zowel voor dames, heren als kinderen gebruikt worden voor het ontwarren van haren. De tandjes zijn zo zacht dat ze snel en efficiënt werken zonder de haren stuk te trekken of pijnlijk ontwarren. De vorm van de kam is ergonomisch waardoor het zowel voor links- als rechtshandigen ideaal is en ook voor pruiken, haarstukjes, extensions... te gebruiken is.

Wet detangler Millennial Pink Borstel
Goede haarverzorging bestaat niet enkel uit shampoo, conditioner, maskers, enzovoort. Ook een borstel is heel belangrijk, dus is het nodig om goed na te denken welke borstel je zal aanschaffen. De Tangle Teezer wordt heel vaak gebruikt door kappers omdat het net zo zacht is voor het haar en geen extra beschadiging aanbrengt dan nodig. Nat haar is zelfs nog gevoeliger doordat de zachte schubbenlaag beschadigd wordt tijdens het kammen. Het handvat zorgt ervoor dat je meer kracht kunt zetten tijdens het kammen, al merk ik dat de kam erdoor glijdt zoals boter. De Wet detangler heeft 325 flexibele haren die elk haartje ontklit en pijnloos knopen opent en mocht de roze kleur net iets teveel zijn, is er ook eentje te verkrijgen in het zwart.


Ultimate Scalp Reviver 2-in-1 hoofdhuid & massage borstel
De Ultimate Scalp Reviver 2-in-1 hoofdhuid & massage borstel exfolieert de hoofdhuid, verwijdert dode huidcellen en restjes haarproducten. De korte tanden van de borstel zorgen voor de massage en gezien het compacte formaat ligt het makkelijk in de hand tijdens het gebruik. Ideaal onder de douche waardoor de haarwortels weer volledig de ruimte hebben om te ademen.


Wet detangler - € 14,99
Scalp brush - € 9,99