Comfortabel gaan werken begint bij de vondst van een goed jeanske. Zelf heb ik al heel wat Primark exemplaren in huis met verschillende washes, kleuren, hoogtes... maar dit exemplaar wilde ik nog extra in de verf zetten. Deze dark washed is namelijk perfect voor de komende (werk-) herfstdagen om volgende reden...


Gezien de cropped topjes in de mode zijn vind ik het plezant om mijn exemplaar te combineren met hogere jeansbroeken. Voelt voor mij persoonlijk comfortabeler aan tijdens het werken omdat ik veel moet bukken, rondwandelen, knielen... om kleine kleuters te helpen. Ook de rekbare stof van de jeans is heel aangenaam om te dragen, ademt, maar is toch dik/warm genoeg om tijdens de herfstperiode te dragen. Leuk weetje is dat deze jeans gemaakt is uit sustainable cotton. Hierdoor helpt Primark de katoen groeien in een milieuvriendelijkere praktijk met minder chemische pesticiden, hoeveelheden water, enzovoort. Ook aan het inkomen van de boeren wordt gedacht.- Nora wilde trouwens ook graag in beeld, maar heel flatterend werkte dat niet.


Natuurlijk heeft het Primark gamma heel wat meer jeans om uit te kiezen. Allerlei kleuren, maten, waists, enzovoort zorgen ervoor dat je de meest perfecte broek kunt vinden. Goed is vooraf goed je maat uit te dokteren en (als dat weer mag) goed te passen zodat je tip top je mooie eigen ikje in de verf kunt zetten. Cheers op een comfortabele werkdag!

Indigo jeans high waist skinny - € 13-