Iets waar ik nog steeds zalig van kan genieten is neerzitten voor een mooi make-upje. Het uitproberen van paletten, over de top glitters of lange wimpers... om daarna gezellig neer te ploffen met een glaasje wijn om de avond af te sluiten. Dat is precies wat ik deed toen ik de nieuwe magnetische exemplaren van Eylure uitprobeerde.


Over Eylure - Eylure heeft meer dan 60 jaar ervaring in zowel thuisland Groot-Brittannië als Europa op gebied van valse wimpers. Sinds 2014 brengt het ook make-up en verzorgingsproducten voor de wenkbrauwen op de markt.

Tip - Ik schreef al talloze reviews voor dit merk rond wimpers, wenkbrauwproducten en meer. Check zeker de zoekopdracht 'Eylure'.

Line & lash (zwart)
Een eyeliner pen met een zeer fijn vilten topje. Hierdoor kan je een heel dun lijntje trekken tussen de wimpers en intussen ook een plakkend laagje aanbrengen om daarna eylure wimpers aan te brengen. Geen geknoei met aparte lijm (die eyeliners durven verpesten) en meteen één product dat twee klusjes klaart. Deze liner is ook kleurloos (clear) te vinden.


Fluttery light n117 (Pro Magnetic)
Magnetische wimpers met als grote voordeel dat je veel vrijheid hebt na het aanbrengen van de eyeliner. Geen geknoei met een uitlopende liner door de lijm, maar alles in één. Het is wel nodig om voldoende lagen liner aan te brengen (zelf bracht ik er drie aan) en alles goed te laten drogen. Daarna kan je de wimpers makkelijk bevestigen gezien ze door de magnetische werking vanzelf blijven plakken.

Gebruik van de magnetische wimpers:
1. Goed schudden voor gebruik.
2. Breng minstens drie lagen liner aan en zorg dat het goed droog is voordat je een volgende laag aanbrengt. Breng dicht aan tegen de wimperrand.
3. Plaats de magnetische wimpers zo dicht mogelijk tegen de eigen wimpers. Begin aan de buitenkant en werk naar binnen toe.
4. Verwijderen van de liner doe je met een cleanser op oliebasis. Ook de magnetische wimper mag je proper maken met een wattenstaafje en make-up remover zodat je hem nog een keertje kunt gebruiken.


Luxe 3D wimpers (Aurora)
Deze wimpers werden ontworpen met meerdere getextureerde lagen. Hierdoor wordt de look nog intenser en zelfs 3D genoemd. De wimpers zelf zijn heel zacht doordat ze handgemaakt werden met zachte vezels. De lijm die meegeleverd wordt met de wimpers (niet magnetisch) is latexvrij en kan tot wel 18 uur blijven zitten. Handig voor een nachtje uit, maar ook voor een stevige look overdag.


Alweer heel fijn om te experimenteren met deze wimpertjes. Het assortiment van Eylure is heel groot en heeft voor ieder wel wat wils. Zo kan je de eyeliner gebruiken als je liever geen lijm gebruikt, kan je voor de optie aparte kleine wimpers gaan voor een subtiele verlenging, kan je over de top gaan, enzovoort.

Line & lash black - € 10,99-
Luxe 3D - € 10,99
Pro magnetic (verkrijgbaar in twee varianten) - € 19,99-