Personen die willen rusten of knuffelen met hun grootste idool, favoriete eten of dierbaarste personen, opgelet! Via mijnfotokussen.nl kan je namelijk de leukste afbeelding laten drukken op een kussen. Zelf hadden we al een goed idee wat we precies wilden in onze patio buiten...


Mogelijk zijn jullie al volop op zoek naar een leuk cadeau voor Sinterklaas, kerstmis of zit er een verjaardag aan te komen... Ik denk dat deze kussentjes wel onder de categorie 'origineel' behoren. 't Is eens iets anders dan een bosje bloemen, cadeaubonnen, enzovoort. Je kan er hele gekke dingen mee maken, maar ook zaken die perfect in een interieur passen kiezen. 

Zelf wilden we de patio wat meer kleur inblazen door ze te vullen met prachtige pioenrozen. Via een zoektocht op het wijde web vond ik een paar leuke pioenrozen in een extra groot formaat om daarna de bestelling te plaatsen. Mijnfotokussen.nl raadt aan om een foto te kiezen met goede belichting (liefst daglicht), een scherpe foto en meldt dat er niets van een foto wordt weggesneden. Een weekje later werd een extreem grote doos geleverd met de kussens erin.


In totaal kozen we drie pioenrozen in drie verschillende maten: klein, middel en extra groot. Gezien de intense kleuren op de kussens hadden ze meteen veel aantrek.Onze dochter was net een bijtje die op fleurige bloemen ging zitten (of toch liggen), want wat zijn ze lekker zacht. Er kwam wel degelijk een glimlachje op haar gezicht, wat klopt bij de visie van 100% glimlach garantie bij aankoop.


Wij zijn heel tevreden met de kussens en het resultaat. De kleuren zijn heel intens en zorgen meteen voor een leuke (en fleurige) toets. Wat je precies upload om te laten drukken is eindeloos. Van grappig tot design, alles kan. Zo zou het mij niet verbazen als personen een foute foto op een kussen zouden cadeau doen als grapje. Uniek is het zeker. Deze kussens kunnen probleemloos mee in de wasmachine wanneer ze vuil zijn, dus makkelijk in onderhoud.


Tot slot heb ik ook nog een leuke kortingscode mocht je een aankoop willen doen. Bij gebruik van de code 'LAURENCE20' krijg je 20% korting. Happy shopping!

Klein fotokussen (20 cm) - € 34,95-
Medium fotokussen (50 cm) - 39,95-
Extra groot fotokussen (70 cm) - € 64,95-