Naturally good staat voor het vertragen en de natuurlijkheid, want we leven volgens Nivea aan 100 per uur terwijl we de eenvoud (in een verzorgingsroutine) willen terugvinden. Interesse in de nieuwe groene producten van Nivea? Lees dan verder...


Het gamma is zowel natuurlijk (zoveel mogelijk ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong) en is duurzaam (de flessen bevatten tot en met 97% gerecycled pet plastic). De verzorging zelf bevat 95% ingrediënten van natuurljke oorsporng en heeft 1% tot 5% additionele ingrediënten voor een formule van stabiliteit en veiligheid. Ingrediënten als bio hennepzaadolie, aloë vera, kamille, burdock extract, groene thee en arganolie keren terug.

Gezichtsmasker
Hydraterend en verfrissend - Dit masker verfrist de huid, hydrateert en maakt het gladder wat zorgt  voor een zachter gevoel. Je brengt het masker een tiental minuutjes aan om de huid terug een gezonde gloed te geven.
Verzachtend en verkwikkend - Hydrateert de huid en vermindert het onaangename trekkerige gevoel. Dit masker vermindert ook de tekenen van vermoeidheid en zorgt voor een stralende teint.


24h hydratatie bio aloë vera voor gezicht, lichaam en handen
Eén potje voor meerdere delen van het lichaam: lichaam, gezicht en handen. Het zorgt voor een fris gevoel na het aanbrengen door de aloë vera, maar bevat ook kostbare jojoba- en amandelolie. Ideaal voor personen met een normale tot gemengde huid.


Verzachtende dagcrème met bio hennepzaadolie
Een dagcrème die roodheid vermindert en de huidteint egaliseert. Het is aangeraden om deze 's ochtends aan te brengen op een gereinigde huid. Deze crème is zeer dun en vloeibaar waardoor hij erg makkelijk in de huid dringt. Ideaal voor de warmere dagen, maar ook een tip voor tijdens het frissere herfstweer.


Gezichtsmasker - € ?
24h hydratatie bio aloë vera voor gezicht, lichaam en handen - € 8,49-
Verzachtende dagcrème met bio hennepzaadolie - € 8,99-