Ik heb een weekje gewacht in november om de eerste kerst producten te tonen. Top dat ik me zo goed ingehouden heb, hé!? De producten van Yves Rocher brengen ons helemaal in de kerstsfeer met een geurtje dat stiekem het hele jaar door wel kan: vanille.


De ideale set om (jezelf) cadeau te geven. Iedereen wordt wel blij van een nieuw geurtje onder de douche en al zeker als er een parfum aan te pas komt. Deze geur is vrouwelijk, zoet, gezellig... en perfect voor de feestdagen. Ook aan de uitstraling van de box werd gedacht door de donkergroene kleur, versierd met bloemen en goud. Inpakken hoeft eigenlijk niet gezien hij al zo mooi is, dus zelf ben ik van plan om er een mooi lintje aan te doen; klaar.


Douchegel
Ideaal is het om bij je parfum de gepaste douchegel met dezelfde geur te hebben, niet? Kwestie van niet teveel geurtjes door elkaar te gebruiken. Ook hier komt de zoete geur van Vanilla garden terug die lekker lang blijft hangen door de huid te parfumeren. De ingrediënten zijn van 95% natuurlijke oorsprong, werd gemaakt in Bretagne (Frankrijk) en werd gevuld in een fles die bestaat uit 100% gerecycleerd plastic (met een makkelijk biologisch afbreekbare formule).


Eau de Toilette
My vanilla garden is een zoete geur die aan de feestdagen doet denken. De eau de toilette heeft 94% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, werd met liefde gemaakt in bretagne (frankrijk) en er werd gedacht aan het in stand houden van de biodiversiteit bij het maken ervan. Doordat de geur zoet is, blijft het heel lang hangen. Ideaal om 's avonds aan te brengen en tip top in orde te blijven tijdens het kerstfeestje, maar ook leuk om doorheen de dag te dragen. - Zo ben ik zelf heel grote fan van zoete geurtjes, denk maar aan het geurtje Quelques Notes d'amour van het merk.


Een hele leuke set om weg te geven, lekker te houden en vooral te gebruiken. Deze producten kunnen vooral mensen bekoren die van zoete geuren houden (denk aan de geur van vanille, blackberry en sinaasappel) wat ideaal bij de kerstsfeer past. Hoog tijd om de Mariah Carey single erbij te halen...

Eau de Toilette My Vanilla Garden - € 19,95-
Douchegel My Vanilla Garden (200ml) - € 3,95-