'k Had het een beetje gehad met de inhoud van mijn kast. Tijdens een me-time momentje scrolde ik door het assortiment van Roosfleurig.be. Een webshop met trendy, vrouwelijke kleding waarvan het assortiment vaak wisselt. Redenen genoeg om er nog eens een bezoekje te brengen, dus, gevolgd door een vol winkelmandje.


Over Roosfleurig - Eigenlijk is Roosfleurig.be een vrij jonge webshop. Collega blogger Ellen kreeg regelmatig vragen over haar kleding waardoor het haar leuk leek om in oktober 2020 zelf een webshop op te richting en eigen kleding te promoten. Een nieuw avontuur, maar wel eentje met succes.

Een avondje bestellen, de dag nadien zat de aankoop al verwerkt en werd ze al meteen naar mij toegestuurd. Wat was ik enthousiast toen mijn nieuwe kleding zo snel aankwam in een grote doos met het logo van de webshop erop. Alles zat met de nodige zorgt verpakt in tissue paper en met een leuk kaartje erbij -pssst..kortingscode alert. In totaal koos ik drie stuks met totaal verschillende uitstralingen: een jurkje, truitje en lange rok. Deze combineren goed met de stukken (en schoenen) die ik al heb hangen in de kast, dus leken mij een goede uitbreiding. Ook houd ik wel van veel kleur in de kast wat het assortiment van Roosfleurig.be zeker heeft, maar ook neutrale kleuren komen er terug. Draagbare fashion dekt de uitleg wel.


Perfect autumn jurk - Deze stond al mega-mega(mindy) lang op mijn verlanglijstje en wat ben ik blij dat ik ben gezwicht. Ideaal voor herfstig weer, maar ik denk dat ik deze zomer en lente ook veel plezier zal hebben van dit jurkje. Je kan de jurk zo dragen of verder oplagen door een truitje, gilet, (nylon)kousen, een riem...


Rok blue flower - Ik heb al een lange rok in de kast die ik heel veel draag, dus wilde ik eens een nieuwe. Deze past prima bij wat ik wil en heeft voor mij een perfecte lengte. Zo is het als kleinerd niet altijd evident om de perfecte lange rok te vinden gezien de meeste als een trouwkleed over de grond slepen, maar ok... we weiden uit. Een ietwat dunner stofje dan verwacht, maar nog steeds ideaal voor tussenseizoen, herfst en lentedagen.


Lila trui met motief - Een lila trui met een gehaakt patroontje erin. Lila had ik nog niet eerder in de kast omdat ik steeds twijfelde of het mij wel zou staan - Mis gedacht dus, want het staat mij wél goed, denk ik. Ook zit het heel zacht en is het ideaal voor het herfstweertje op koudere dagen. Ik combineer het persoonlijk het liefst met een simpele jeans broek of een zwart rokje en sneakers.


Voor het afwerken van dit review begon ik weer te scrollen op de webshop waardoor ik weer nieuwe stuks heb op mijn wishlist. Blijkbaar is het oneindige cirkel van dingen die ik mooi vind... De kleding is van fijne kwaliteit en zijn stukken waarvan ik weet dat ik er nog jaren ver plezier van ga hebben. Ik kocht de kleding ook passend bij de kleding die ik al had, waardoor ik ze makkelijk kon combineren en er weer heel wat nieuwe outfits kan creëren. Ook de klantvriendelijkheid is er eentje om over te stoefen: snelle verzending, snelle antwoorden bij vragen, degelijk verpakt... Een mega fijn eerste ervaring met de webshop en zeker niet de laatste keer dat ik er bestel.

Meer informatie op www.roosfleurig.be
Welk stuk sprak jou het meeste aan?