Het feest van de griezels, oranje pompoenen... heerlijk toch. En de boel wordt nog heerlijker als er een bijzondere collectie met de geur van pompoen en vanille wordt aan gewijd (stiekem mijn favoriete jaarlijks terugkerende geur van het merk).


Deze collectie bevat producten die helemaal passen in de tijd van de herfst en bevatten de geur van vanille, geroosterde pompoenpitten, warme noten van karamel, ahornsiroop en amandelmelk. Deze zijn ideaal voor personen met een droge tot normale huid.

Fragranced bath bomb
Iets (voor mij) gloednieuw in de tijdelijke collectie is deze bath bomb. Helemaal op zijn plaats, want hoe leuk is het om niet enkel in de douche de douchecrème te gebruiken, maar ook in bad de geur terug te vinden. Het geeft het badwater vooral een zeer gepigmenteerde oranje kleur; een zaligheid om in te weken.

Handcream
Handen zien extra af van het weer waardoor het best verslavend wordt om heel veel te smeren. Deze crème maakt handen zachter en gladder en werd verrijkt met vanille-extract, community fair trade-sheaboter en community fair trade-babassu-olie. Het trekt in de huid door een lichte gelachtige structuur.


Whipped body butter
De body butters van The body shop zijn naar mijn mening het hele jaar door een musthave in de badkamer. Tijdens de koudere maanden is het helemaal ideaal om met een rijke butter de huid te verzorgen De geklopte textuur van dit product maakt het iets luchtiger dan de andere gekende butters van het merk, maar door die luchtigheid trekt hij sneller in de huid waardoor het nog beter zijn werk doet. De butter hydrateert de huid een dagje lang en vooral de geur ervan blijft heel lang zitten.

Shower cream
Een romig schuim met alweer dezelfde zoete geuren als de voorgaande producten. Het product schuimt een beetje en is mild reinigend.


Alweer een hele fijne editie dit jaar en telkens een klein gelukje om deze terug te zien keren. De geur past perfect bij de herfst- en halloweensfeer en daardoor een jaarlijkse favoriet. Ook de producten in de collectie zijn fijn in gebruik, hydrateren extra en hebben een geur die lang blijft hangen.

Hand cream - € 6,00-
Fragranced bath bomb (50 gr) - € 4,00-
Whipped body butter - € 17,00-
Shower cream (250 ml) - € 7,00-