Een artikeltje voor lezers met een rijpere huid en voor personen die graag een pakketje van Eucerin cadeau willen doen. Ik deed al eerder een drietal Eucerin hyaluron-filler producten uit de doeken, dus is het nu hoog tijd voor de volgende drie. Zo vroeg mijn schoonmama naar producten van Eucerin onder de kerstboom, dus doe ik dat met plezier. 


Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Anti-Pigment & Anti-Age Handcrème SPF 30
Een product met een kilometer lange naam die werd ontwikkeld om het verschijnen van ouderdomsvlekken en het terugkeren ervan te verhelpen. Het verbetert de stevigheid en elasticiteit van de huid waardoor de handen er egaler en stralender uitzien. De handcrème zorgt er ook voor dat de huid extra wordt gehydrateerd wat ideaal is voor het gure winterweer. De SPF30 biedt op haar beurt bescherming voor toekomstige vlekken die veroorzaakt worden door de zon. Eucerin stelt voor om het product ongeveer 4 keer per dag te gebruiken.


Eucerin Hyaluron-Filler Vitamine C Booster
Dit product versterkt de huid, vermindert rimpels en laat de huid er gladder uitzien. Zo zijn er verschillende factoren waarvan de huid afziet: zon, vervuiling, levensstijl, enzovoort die allemaal zorgen voor huidveroudering. Vitamine C is een krachtige antioxidant die het afweersysteem van de huid versterkt en helpt bij de aanmaak van collageen in de huidcellen. De formule toont al resultaat na 7 dagen, maar toont het meeste effect na 21 dagen en kan door alle huidtypes gebruikt worden.

Eucerin Hyaluron-Filler Hyaluronzuur Intensief Masker
Een anti-aging masker dat gemaakt is van biocellulose (van natuurlijke oorsprong) en gebruikt kan worden door elk huidje (ook de gevoelige). In vijf minuutjes tijd hydrateert het de huid en vermindert het fijne lijntjes. Het Hyaluronzuur verbetert de hydratatie en maakt fijne lijntjes in de oppervlakkige huidlagen glad, terwijl de laagmoleculair hyaluronzuur (dat 40 keer fijner is) dieper doordringt.


Eucerin wenst iedereen veel goeds, een gezond en gelukkig 2022 en vraag om voor jezelf en voor jouw huid te zorgen. Ik doe graag hetzelfde!

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Anti-Pigment & Anti-Age Handcrème SPF 30
Eucerin Hyaluron-Filler Vitamine C Booster
Eucerin Hyaluron-Filler Hyaluronzuur Intensief Masker