Het verouderingsproces kan je niet volledig stoppen (het hoort er nu eenmaal bij), maar gezien alle kleine beetjes helpen, probeerde ik de dag- en nachtcrème van Eucerin eens uit.


Eucerin Hyaluron-Filler Dagcrème
Als jonge dertiger is het niet slecht om al de nodige voorbereidingen te doen door crèmes te gebruiken. Elke huid is anders volgens inwendige (erfelijke aanleg) en uitwendige factoren (zonlicht, weersomstandigheden, vervuiling...) adviseert Eucerin om rond het derstigste jaar te beginnen gezien dan de eerste tekenen van huidveroudering zoals rimpels en fijne lijntjes verschijnen.
Deze anti-aging dagcrème met Hyaluronzuur, Saponine en Enoxolone is ideaal voor de droge huid. Hij vult, stimuleert en beschermt en dat terwijl hij ook SPF 15 bevat. Hierdoor krijg je een jonger uitziende, gladdere en daardoor stralendere huid. Voor het aanbrengen van dit product is het goed om eerst de huid goed te reinigen en het product in te masseren zodat alles goed intrekt. Probeer wel de oogomtrek (en ogen) te vermijden gezien dit wat irritatie kan veroorzaken.

Eucerin Hyaluron-Filler Nachtcrème
Naarmate de huid ouder wordt, neemt de productie van Hyaluronzuur af waardoor er rimpels ontstaan en de huid er ouder uitziet. De nachtcrème met Hyaluronzuur bevat ook Saponine en Enoxolone dat door alle huidtypen kan gebruikt worden. Net zoals de dagcrème vult, stimuleert en beschermt dit product.


Fijne producten in gebruik en beide dragen de lichte geur van Eucerin die we gewend zijn (crème-achtig, zacht, zoet...) Gezien beide crèmes een zachte, lichte textuur hebben dringen ze snel in de huid en voelen ze aangenaam aan om de dag mee te beginnen of mee in bed te kruipen. Beide producten kunnen gecombineerd worden met de oogcontour crème of serum concentraat.

Eucerin Hyaluron-Filler Dagcrème - € 26,09-
Eucerin Hyaluron-Filler Nachtcrème - € 26,73-