De afgelopen maanden waren druk, stresserend... en steeds weer moet ik mijzelf herinneren aan volgend jaarlijks goede voornemen: Rustig aan, geniet... want alles gaat ontzettend snel en kan plots zomaar eindigen. Een iets kortere snapshots dan gewoonlijk door familiale omstandigheden, maar daarom niet minder vol kleine genietmomentjes.

.
.
.
Twee nerds op stap naar FACTS in Gent. Iets waar we graag eens rond gaan neuzen en jaarlijks over twijfelen of we ons willen verkleden. Ook dit jaar leek het ons net iets een stap te ver gaan... 

Ik waagde mij voor de eerste keer aan pottendraaien via een workshop. Een creatieve ervaring die zeker smaakt naar meer, al zijn mijn draaisels niet om over naar huis te schrijven. Oefening baart kunst.

Weer richting Gent, maar deze keer voor het lichtjesfestival. Prachtig om te zien, maar wat een volk... Zeker voor herhaling vatbaar buiten het corona tijdperk. Gelukkig zat het gezelschap meer dan goed!

Sinterklaas mocht helaas niet langskomen wegens de groeiende cijfers, dus besloten we het online aan te pakken en werd het opgelost door een live gesprek met de Sint!

Dochterlief was heel flink en kreeg een mooi keukentje van de Sint. Joepie!

Op het gemakje gaan wandelen in onze stad Kortrijk. De eerste lichtjes voor de donkere dagen vlak voor de opbouw van de kerstmarkt.

Ennn... daar is de kerstmarkt! Gezellig wat drinken, bijpraten, genieten... Een eerste ritje op de draaimolen ging super goed (we moesten zelf niet naast haar zitten), eraf ging iets minder; mevrouw wilde namelijk niet meer in de buggy en wilde 'nog'.

Laatste selfie van 2021! Ze is er wel mee met zo'n mama en papa ;).

Hoe waren jouw laatste maanden?