Het ruikt steeds meer naar de zomer en al zeker als de nieuwste lijn van The Body Shop Cool daisy en passievrucht producten bevat. Ik doe de passievrucht lijn in dit artikel uit de doeken.


Naast de scrub en yoghurt die ik voor jullie uitprobeer, is er nog een body mist en shower gel te vinden die verrijkt zijn met passievruchtolie. Fijn is dat de potten waarin het product zit gemaakt zijn van 100% gerecycled plastic; inclusief een deel community fair trade-gerecycled plastic; verzameld door afvalverzamelaars in Bengaluru.


Gel body scrub
Een vernieuwend product dat de huid zacht en glad maakt. Het bestaat uit 92% ingrediënten van natuurlijke oorsprong waaronder de passievruchtolie, biologische community fair trade amandelmelk en community fair trade sheaboter. Het is goed om dit product te masseren in de vochtige huid en af te spoelen waardoor het lichaam zacht, glad en opgefrist aanvoelt (perfect voor een warme zomerdag).

Body Yogurt
De yoghurtjes van The Body shop zijn al jaren een favoriet en ik kon al heel wat mensen overtuigen om tijdens de zomer alleen maar dit te gebruiken. Grootste tip die ik graag geef is om de yogurt te bewaren in de koelkast waardoor hij extra fris aanvoelt tijdens het opsmeren. Het is voor normale tot droge huid en trekt heel snel in door de loperige substantie.


Gel body scrub (250 ml) - € 16-
Body yogurt (200 ml) - € 10-