Onder het motto dat de tijd vliegt, de zomervakantie vlak voor de deur staat en we in volle vaart richting zomer rijden, starten we de volgende snapshots. De agenda was weer goed gevuld, maar dat vonden we alleen maar plezant, dus haal die feesttoeters maar naar boven.

.
.
.
We werden uitgenodigd om de milieuvriendelijke machine te bekijken door Disney bij Technopolis. We maakten er meteen een daguitstap van met vrienden en hun kids. Niet alleen voor de oudere kinderen een leuke dag, maar ook voor de jongsten is er veel te doen. Tijdens de terugrit stopten we ook even bij een Starbucks, want het was al jaren geleden dat we dat nog eens deden.

Kermis in de stad, dus gingen we een middagje langs voor wat oliebollen, eendjes vissen en een toertje op de draaimolen.

Papa en mama avond bij de DNA show van Lieven Scheire. Leerrijk met hier en daar een mopje ertussen gegoten.

Prikje in de poep en de nodige pilletjes tijdens de jaarlijkse check up bij de dierenarts voor Nora en Guustje.

Familiedag op het werk van mijn ventje, dus gingen we samen naar Plopsaland. Gezien onze dochter nog niet overal op mag, gingen we richting het ploppertjes gedeelte waar ze genoot van de eendjes, kikkertjes en konijnen. Ook de Bumba dans, plopattractie (iets met bootjes) en tractors vond ze super. 's Avonds trokken we naar het werk voor een hapje/drankje en liep de kleine nog heel lang rond om te spelen met alle kinderen. Moe na een lange dag? Neen, hoor!

Bloemetjes heb je nooit genoeg in huis, dus gingen we langs bij Famiflora.

Moederdag vier je het beste op bed: met croissantjes, cadeautjes en knuffels.

De nieuwste hobby van mijn ventje, want hij huurde de lego Titanic box voor enkele weken.

Onze dochter werd twee. Het meisje wordt elke dag nog mooier, nog slimmer, nog meer babbelkont, nog koppiger... We zijn trots op jou!

Hetzelfde weekend stond ook het schoolfeest gepland, dus dat was best druk. Ik mocht de kinderen de hele dag schminken, danste met de klas en de collega's onder de mooie lentezon.

Als surprise voor Vaderdag trakteerde ik de papa's in mijn leven eens op een uitje naar de brouwerij van Omer. Deze ligt vlakbij de deur waardoor we extra nieuwsgierig waren om er eens rond te neuzen. Een heel leerrijke ervaring die gevolgd werd door het nodige geproef, uiteraard.

Hoe waren jouw afgelopen weken?