Al van sinds de geboorte van onze dochter (en ervoor eigenlijk ook al) stap ik een Zeeman binnen om eens te snuisteren tussen de kinderkleding. Voor je het weet is je spruit plots uit een kledingstuk gegroeid en is het tijd voor een nieuw maatje. Geen probleem bij Zeeman, want het assortiment wordt heel vaak bijgevuld zodat er bij elk bezoek wel iets nieuws ligt of hangt.


Een T-shirt waar je kindje fijn in kan bewegen gecombineerd met een groene korte broek en sandalen. De sandalen zijn waterbestendig en dragen het kwaliteitsmerk van Oeko-tex. Het T-shirt heeft dan weer glitterend borduurwerk en is van 100% katoen om lekker lang te kunnen meegaan.


Deze mouwloze meisjesjurk was het eerste item die mijn aandacht trok bij de lancering van de nieuwe collectie. Het stofje is luchtig gezien het voor 86% gemaakt is van katoen en voor 14% van linnen. Ideaal voor warmere dagen, maar ook te combineren met een passende T-shirt, truitje en kniekousen op koudere dagen. De details zoals mooie knoopjes, zakken aan de zijkant... zorgen voor een zeer lieflijke uitstraling.


Ook over de jeansbroekjes van Zeeman ben ik te spreken. Zo hebben ze een leuk assortiment voor zowel jongens als meisjes en heeft ze al heel veel plezier gehad van haar peplum zwarte broekje. Tijd om verder aan te vullen met een soort mom jeans (kids jeans dan maar...) die ik een maatje groter kocht zodat ze er nog even plezier van heeft. Gezien de verstelbare elastische band zou dat geen probleem mogen zijn en blijft de broek comfortabel zitten.


Mij zal je in de toekomst nog meer in Zeeman zien binnenstappen. De kleding is kindvriendelijk, mooi en nog eens lief voor de portemonnee.

Babysandalen - € 3,99-
Meisjes short groen
Meisjes T-shirt korte mouwen - € 3,99-
Meisjes jurk - Mouwloos - € 6,99-
Meisjes jeans - € 12,99-