Een snoeper kan je altijd plezieren met een stukje zoetigheid en voor de zoetekauw mama's heb ik mogelijk het perfecte cadeau gevonden (die stiekem te mooi is om op te eten).


Tijdens het bekijken van het assortiment van Smartphoto.be vond ik een heel mooi cadeautje... chocolade met een foto naar keuze. Zo wordt één foto verspreid over een geheel van chocolade (keuze in verschillende formaten) door eetbare inkt te sprayen op witte chocolade. Ik kocht er meteen drie zodat ik meteen een mooi cadeautje in huis had voor onze moedertjes (inclusief mijzelf). Leuk weetje is dat deze Belgische chocolade gecertificeerde cacao horizons label heeft dat garant staat voor duurzame en ondernemende landbouw. De chocolade wordt geleverd in stevige doosjes die vanbinnen een mooie gouden afwerking hebben. Het is mogelijk om ze meteen cadeau te doen, maar zelf pakte ik ze nog eens extra in een mooi inpakpapiertje met een grote strik errond. Na levering kan de chocolade tot 10 weken bewaard worden op een koele, donkere plaats tussen 14-18°C.

Tip - Deze chocolade is niet alleen ideaal voor Moederdag, maar ook voor een originele zwangerschapsaankondiging, extra huwelijkscadeautje en meer. 


Superlekkere chocolade met een heel persoonlijke toets. Leuk om te krijgen en leuk om te geven, dus ik ben heel benieuwd naar de gezichtjes van onze mama's komende zondag. Fijne Moederdag!

Chocolade met foto (vierkant) - € 19,99