Toen ik zelf een klein pagaddertje was, speelde ik met al met Playmobil en daarom net geef ik de liefde voor het merk graag door aan zowel de kinderen uit mijn klasje als mijn dochter. Zo spelen ze nu al met Playmobil 123, maar bouw ik ook al een kleine verzameling op met de spaaractie van Delhaize.


Met de spaaractie ontvang je per aankoopschijf van € 10 een zegel in de Delhaize supermarkten en deelnemende AD en Proxy Delhaize winkels in België en Groothertogdom Luxemburg. Tegen inruiling van een volle spaarkaart van 10 zegels krijg je een korting tot 52% op een Playmobil product. Zelf gaan we heel vaak naar Delhaize (mijn schoonmama werkt er ook), dus hadden we al snel enkele spaarkaarten vol. We kozen voor een drietal boxen die ideaal zijn voor onze dochter: super eenhoorn set, koninklijke bruidskoets set en de babykamer.


De actie is geldig vanaf 29/09/2022 tot en met 16/11/2022. Hierdoor heb je nu ruim de tijd om te sparen en ben je net op tijd voor bijvoorbeeld Sinterklaas of kerstmis *tip! Ik voegde ook de spaarkaart met info toe zodat jullie in dit artikel als eens konden neuzen welke stukken speelgoed er te kiezen zijn.

Meer info over de actie op Delhaize