Het nieuwe seizoen brengt veel nieuwe kleding met zich mee en voor de schoentjes was dat niet anders. Op zich groeien de voeten van onze dochter niet heel hard, maar ik merkte wel dat het hoog tijd was voor nieuwe. Aan de start van de zomer vond ik heel fijne sandalen bij Shoesme.nl, dus besloot ik daar weer eens rond te scrollen... met succes.


Over Shoesme - Shoesme staat voor loopcomfort, de perfecte pasvorm, hoogwaardige materialen en hippe designs. In 1999 werd het merk geboren als eerste die het ontwerp van baby- en kinderschoenen afstemde op de verschillende fases van ontwikkeling. Zo zijn er oefenschoentjes voor de eerste stapjes, maar zijn er ook loopschoenen, Runflex sneakers, Urban schoenen, baby-proof slofjes, regenlaarzen, waterschoentjes... voor oudere kids.

Het werd snel heel erg koud, waardoor stevige en dichte schoentjes dringend aan de orde waren. Gezien we zochten naar een maatje 21 mochten we vooral bij de baby afdeling kijken. Daar is een ruime keuze loopschoenen van sneakers, klittenband exemplaren, veters... Na even wikken en wegen koos ik voor hoge laarsjes in een donkerblauwe kleur.


Tijdens het nemen van deze foto's waren we nog niet helemaal wakker en zie je zelfs nog de zon opkomen in de verte. Tijd om naar de crèche te stappen en meteen de nieuwe schoenen uit te proberen. De zool van deze schoen is gemaakt van gripvast rubber die zorgt voor extra stevigheid, buigt licht mee tijdens het wandelen en is uitneembaar. Ook het aantrekken gaat makkelijk door het elastiek die erin verwerkt zit.  De eerste indruk is alvast heel goed, dus op naar de volgende (kilo)meters.

Meer info op Shoesme.nl