De rekken hangen boordevol met leuke koopjes en dat is bij Roosfleurig.be niet anders. Zo had ik al een tijdje een warme winterjurk in het snotje, ideaal is voor het weekend en ook comfortabel om te gaan werken, dus hoog tijd om er nog eens een bestelling te plaatsen.


Na een paar keer bestellen wist ik dat de aankoop (zoals de vorige keren) dik in orde zou zijn. De verpakkingsdozen werden vervangen door een mooie bedrukte zak met daarin de aangekochte jurk verpakt in tissue paper. Het lijkt bijna op een klein cadeautje (voor mijzelf) wat voor een leuke winkelervaring zorgt.


Ook het bruine metallic tasje kwam met de bestelling mee. Ideaal om de telefoon en betaalkaarten in te bewaren waardoor je zo weinig mogelijk hoeft mee te zeulen. Het valt wel op dat ik graag foto's neem van bijzondere momenten en met dit tasje heb ik meteen de telefoon bij de hand om dat te doen. Intussen heb ik al veel plezier gehad van mijn nieuwe comfortabele jurkje en tasje, dus bestel ik in de toekomst zeker opnieuw.

Meer info op Roosfleurig.be