Het verlangen naar de lente wordt alsmaar groter, dus hield ik het op een koude winterdag niet meer en plaatste ik de eerste lente bestelling op Roosfleurig.be.


Over Roosfleurig - Collega blogger Ellen, blogt op Ellenismyname, kreeg regelmatig vragen over haar kleding waardoor het haar leuk leek om in oktober 2020 zelf een webshop te beginnen en eigen kleding te promoten. Een nieuw avontuur, maar wel eentje met succes.

Elke week komt er nieuwe kleding online op de webshop van Roosfleurig waardoor het assortiment ruim is, voor iedereen wat wils heef en ik regelmatig een bezoekje breng. Ook op de Instagram pagina van Roosfleurig zie je regelmatig moois passeren. De nieuwe drop met lente items trok zo de aandacht dat ik gewoon moest een bestelling plaatsen (ook al was het die week nog koud). Ik ging voor een fris ogend jurkje gecombineerd met een trui in een gelijke kleur. Een weekje later had ik de bestelling al mooi verpakt binnen.


Een kort jurkje met een blauwe Ikat print en een subtiel halsje. De jurk kan open gedragen worden met een baggy uitstraling, maar zelf gebruik ik liever het touwtje om mijn figuur in de kijker te zetten. Het was even twijfelen tussen de mint kleur en deze, maar omdat ik vreesde dat mint mij nogal flets zou staan, ging ik voor blauw. Combineren doe ik, zeker in deze tijd van het jaar, met een warme gehaakte blauwe trui die goed aansluit door de strechy stof.


Nog heel even wachten op mooier weer, maar deze combinatie maakt het leven een stukje Roosfleuriger. Dat zal vast ook wel op mijn gezicht af te lezen zijn. Ik ben er zeker van dat we nog heel wat leuke kleding op de webshop mogen verwachten!

Meer informatie op Roosfleurig.be