En nog steeds na jaren bloggen wordt er nog gevraagd naar beauty reviews. Het was al even geleden dat ik nog eens keek bij het make-up gedeelte bij de Action, dus zag ik heel wat liggen dat ik nog niet eerder uitprobeerde.


Een manusje van producten die voor een volledige make-up look zorgen: eyeshadow stick (waar ik heel benieuwd over was), blush (die ik jaren terug dagelijks gebruikte), mascara en liquid lipstick (ook reuze benieuwd). Allemaal budgetvriendelijk, want ze kosten allemaal nog geen euro per stuk; behalve dan de oogschaduwsticks die 2 euro kostte.

Max & More oogschaduwsticks
Door rond te scrollen zag ik dat deze al een hele tijd verkrijgbaar zijn, maar ze nu in een nieuwer jasje zitten. Deze oogschaduwsticks hebben allemaal een glanzend effect en bevatten de kleuren: bruin, donkerblauw en champagne/goud. Ze zijn heel gemakkelijk om aan te brengen en voelen heel zacht, cremeachtig aan. Vervagen van de randjes kan, maar dan verlies je wat pigment waardoor je moet opbouwen, randjes vervagen, opbouwen... tot je het effect krijgt dat je wilt. Wie harde randen niet erg vindt kan het ook gewoon aanbrengen, hoewel ik toch een basis zoals een concealer of oogschaduw primer aanraad zodat alles goed blijft zitten op de oogleden. Zoniet is het mogelijk dat het product in de oogplooi blijft zitten en voor een lelijke harde lijn zorgt. Vervagen kan met een kwast of snel met de vingers. Leuk weetje is dat deze producten vegan zijn, net als alle andere producten van Max & More. Vooral de gouden kleur gebruik ik vaak om mijn binnenste ooghoekje wat op te lichten om er wakkerder uit te zien op een doordeweekse dag.

Max & More vloeibare lippenstift
Deze lippenstift breng je aan zoals je een glossje zou aanbrengen, alleen blijft deze een stuk langer zitten. In totaal zijn er drie kleuren beschikbaar, maar zelf ging ik voor de subtielste kleur: blush. Deze lippenstift bracht heel makkelijk aan, voelt zacht aan op de lippen en blijft ook goed zitten. Na een etentje of drankje wel opnieuw aan te brengen.


Max & More volume mascara
De borstel bevat heel wat haartjes die zorgen voor heel volume, maar zelf merkte ik dat het nodig is om op te bouwen. Door voorzichtig met de spoolie (borsteltje) door de wimpers te gaan werden mijn wimpers goed zwart, maar bleven ze wel dun. Opbouwen zorgde voor de verdikking en verlenging die ik al in andere reviews tegen kwam. De formule van de mascara is plakkerig, maar daardoor kan je ook klontjes verkrijgen. Goed doorkammen en een beetje oefenen met dunne lagen verhelpt dit probleem. De verpakking van het product is rosé goud dat er best luxueus uitziet en je niet meteen doet denken aan een mascara van € 1,39.

Max & More blush poeder
Een blush die voor een gezonde blos op de wangen zorgt. Er zijn heel wat soorten te vinden die bij lichte huidtinten passen, dus het was even snuisteren voor ik mijn tint vond. De kleur rosé leek het meest passend en dat was uiteindelijk ook zo. Bevat goed pigment en met één veeg had ik meteen een mooi kleurtje op de wangen. Ik wist meteen waarom dit vroeger een dagelijks gebruikt product was in het make-up bakje.


Eigenlijk een bundeltje goede producten waar vooral de lip fluid en blush als toppertjes uit de bus kwamen. De goudkleurige eyeshadow stick gebruik ik graag om dagelijks mijn binnenste ooghoekje wat op te lichten voor een wakkere look. 

Meer info op Action.be