We zeggen het elk jaar: "Je hoeft niets speciaals te doen", maar alsnog vinden we het leuk om als mama eens in de bloemetjes gezet te worden. Zo geef ik mijn man graag een cadeautip voor het perfecte moederdag cadeau: een cadeaubon voor leuke kledij of juwelen bij My Jewellery.


Op de website zijn heel wat mooie giftboxen te vinden waarin een ketting, oorbellen, armband setjes in verscholen zitten. Net zoals vorig jaar is er ook een cadeauverpakking in hartjesvorm te verkrijgen die ideaal zijn om cadeau te doen (of cadeau te krijgen). Dochterlief was in haar nopjes om de giftbox te geven en gaf er meteen een dikke zoen bij, zalig! In de box zaten een armbandje en oorbellen van stainless steel dat niet verkleurt na lang dragen.

Deze mama had dringend een nieuw T-shirt nodig om te dragen op het werk of een doordeweekse dag in het huis. Dit exemplaar is een tikkeltje meer bijzonder gezien de tekst op de rug, maar dat maakt hem net zo tof. Leuk te combineren met een jeans, leuk rokje.... en perfect passend bij de gekregen sieraden.


Hartverwarmend om dit soort pakjes open te maken samen met onze dochter en even een dikke pluim voor mijn ventje die goed wist wat ik wilde (met een klein zetje, natuurlijk ;)).

Meer info bij My Jewellery