Wie nog een snel cadeautje zoekt voor hun lieve mama... geen zorgen...ik ken een webshop waar je in enkele klikken een heel persoonlijk cadeau kunt maken. Zo vinden wij al heel wat jaren het perfecte cadeau bij Smartphoto.be.


Geboortekaartjes, doopsuiker, kerstkaarten, kerstcadeaus, Valentijn, vaderdag... eigenlijk gaat geen enkele bijzondere gelegenheid voorbij zonder dat we er eens rond scrollen. Voor elke persoon, voor elke gelegenheid en in elke prijsklasse is er wel wat leuks te vinden. Vorig jaar kozen we voor een gepersonaliseerde eetbare choco(fantastische)foto die heel goed gesmaakt werd. 

Even een korte recap, want wie weet heb je plots het perfecte cadeau gespot:


Omdat onze beide mama's houden van ploeteren in de tuin, besloten we hen (en de natuur) een handje te helpen met gepersonaliseerde bloembollen. De bolletjes vlogen meteen vrolijk in het rond, wat naast een leuk geschenk ook een leuk moment met zich meebracht. Erbij gaven we een gepersonaliseerde kaart met tekstje, want ja... je zou gek zijn om nog op zoek te gaan naar het perfecte kaartje als je het gewoon gemakkelijk in het winkelmandje kan gooien.

Meer informatie op Smartphoto.be