Als knutselaar steek ik met liefde de handen uit de mouwen, maar ik ga ook graag op zoek naar nieuwe manieren om een cadeautje extra persoonlijk te maken. Een naam van een geliefde, dierbare foto... is altijd een hit tijdens de kerstdagen, dus ging ik weer gezellig op zoek bij Smartphoto.be naar leuks. Ik ging uiteindelijk aan de loop (is dat een ding?) met een vijftal cadeau's (voor onszelf) en een heleboel kerstkaarten. Het cadeautje deel doe ik alvast uit de doeken.


Muismat met foto
Eentje die ik al een paar keer cadeau heb gedaan, een tikkeltje jaloers van werd en uiteindelijk ook voor mijzelf bestelde. Ik tokkel vaak op een klavier (werk, website, hobby...) en maak hevige krassen met de muis. Een muismat (en dan nog een ergonomisch exemplaar met aangename mousse erin verwerkt) met een heel bijzondere foto erop van onze dochter. De foto dateert van exact een jaartje geleden... wat vliegt de tijd. Intussen zitten we al met een (hevige) dreumes. Uit ervaring weet ik ook dat deze muismatjes heel wat jaren meegaan (zowel de ergonomische als de standaard.


Foto op een glas
Ik gebruik dagelijks een mok om koffie of thee uit de drinken (alsook mijn man), maar ik wilde eens iets anders dan nog een mok. Een glas leek mij vernieuwend, dus was ik reuze benieuwd hoe een foto daarop zou staan. Ik nam een foto die we deze zomer namen van het gezinnetje waardoor het een wel dierbaar glaasje water, frisdrank en meer wordt.

Houten blok met een persoonlijk bericht
Eentje waarvan we heel veel plezier hadden om een leuk tekstje voor te zoeken. Zo serveren we graag hapjes als er bezoek is en leek het ons leuk om dat op een gepersonaliseerde tapasplank te doen. Ideaal voor kaasjes, salami, kleine hapjes, enzovoort en na afwassen meteen klaar om opnieuw te gebruiken. We kozen zelf voor een grappige quote, maar natuurlijk kan je allerlei kanten op met de tekst. Ook het lettertype, grootte... kan gekozen worden.


Fluohesje met naam
Er zijn heel wat toffe cadeautjes te vinden voor kinderen zoals persoonlijke prentenboeken, knuffels, snoepgoed en meer, maar zelf was ik nogal aangetrokken door de fluohesjes. Zo weet ik als leerkracht dat de meeste fluohesjes verdwijnen in de bermudadriehoek op school of thuis. De ene moment dragen ze het, hebben ze het in de hand en daarna... spoorloos. Geen hesjes genoeg dus en de kans dat het kwijtraakt met de naam van het kindje erop is kleiner. Er is een ruime keuze aan lay-outs en zelf gingen we voor een vlinderlogo met de naam van onze dochter. Een veilige manier om naar de crèche of naar school te gaan, dus naast een leuk cadeau ook een belangrijke musthave.

Wat zijn we blij met onze cadeautjes, maar heel eerlijk? Ik zou nog veel langer kunnen doorscrollen op Smartphoto.be. Ik bestelde er al heel vaak zoals voor de traktaties voor de geboorte van onze dochter, kerstkaarten, verjaardagskaarten... en zal dat in de toekomst nog met plezier doen. Maakte ik jullie al een beetje warm voor de pakjes zoektocht?

Ergonomische muismat - € 15,99-
Glas met foto - € 9,99-
Tapas Plank rond hout - € 24,99
Fluohesje - € 13,99-