Goed nieuws kerstcrew, want het duurt nog geen maandje voor we kerstmis mogen vieren! Ik toonde al de volledige inhoud van de groene adventskalender van The Body Shop 2021 en presenteer maar al te graag de kerstcollectie (die op zijn minst gezegd de kerstsfeer helemaal in huis haalt).


Ik keek even terug in het archief van de site om te weten te komen hoe de collectie er vorig jaar uitzag. Ook eentje om van te smullen met de geuren festive berry, warm vanilla en winter jasmine. Totaal verschillende geurtjes van die van dit jaar, want nu zijn de geuren: love & plums, joy & jasmine en kindness & pears.

Weetje - Bij iedere aankoop tijdens de kerstperiode doet het merk een donatie aan Fier. Fier is een organisatie die zich inzet voor slachtoffers van geweld, uitbuiting en misbruik. Zo krijgen zij opvang, hulp en bescherming.

Love & Plums
Deze producten hebben een bloemige, zoete geur van pruimensorbet, pioenroos en rustgevende muskus. Verrijkt met pruimenextract uit Turkije en met de hand bereide Community fair trade-sheaboter uit Ghana en biologische community Fair trade-amandelmelk uit Spanje. Naast de producten die ik op deze foto laat zien is er ook nog een shimmer mist, lip balm, shower gel, handcrème en werd hij toegevoegd aan verschillende giftsets (ook in mini's). Grote favoriet uit de hoop is toch de nieuwe Starry bath bomb waardoor je lekker kunt genieten van het geurtje in bad.


Kindness & Pears
Een topper voor personen die van zoete, sprankelende en fruitige geuren houdt. Door de toevoeging van peren extract uit Italië, aardbei en warme tonkaboon krijg je een perfecte kerstmix. Ook fijn dat deze producten goed hydrateren tegen het gure weer dat voor een droge huid zorgt.


Joy & Jasmine
Een gloednieuw geurtje met jasmijn extract waardoor hij tegelijk fris en zacht bloemig geurt. Verder zit er ook oranjebloesem en roos in wat voor een kerstige toets zorgt (alhoewel ik zelfs in de lente dit geurtje zou durven gebruiken). Ook hier zijn er verschillende producten van verkrijgbaar zodat er voor ieder wat wils is.


Weetje - De verpakkingen van alle cadeausets en adventskalenders proberen zo weinig mogelijk plastic onderdelen te bevatten. Ook zijn de sets op die manier ontworpen dat je de verpakking kunt hergebruiken na de feestdagen. Zo maak ik van de adventskalenders altijd speelhuisjes voor de kids uit mijn klasje. Fun verzekerd!

Drie heel fijne feest geuren van the body shop die elke liefhebber van kerstmis wel in huis wil hebben. Mocht er nog steeds geen hartje sneller slaan, dan heeft TBS nog heel wat andere geuren (gift sets, mini's...) die vast wel leuk zijn. Deze geuren zijn limited, dus als je ze interesseren kan je best een bezoekje brengen aan een The Body Shop winkel of ze online scoren op de website (wat sinds kort probleemloos kan voor personen in het Belgenlandje, hoera!)

Love & Plums Body Yogurt - € 10-
Love & Plums Sugar Body Scrub - € 16-
Love & Plums Starry Bath Bomb - €5-
Kindness & Pears Fragrance Mist - €12-
Kindness & Pears Body Yoghurt - € 10-
Kindness & Pears Hand cream - € 5,50-
Kindness & Pears lip scrub - € 5,00-
Joy & Jasmine Shower Gel - € 7-
Joy & Jasmine Hand Wash - € 7-
Joy & Jasmine Body yogurt - € 10-

Hoe hard kijken jullie uit naar kerstmis?