Boodschappen doen bij LIDL en met een volle kar toch maar even passeren bij het beauty schap omdat ik een nieuwe deo nodig heb. Ik had nog niet eerder verzorgingsproducten van het merk Cien (huismerk van LIDL) uitgeprobeerd, dus ging met een aantal naar huis om uit te proberen.


Nagellak remover - Doordat er aan de bovenkant een handig pompsysteem zit, kan je een wattenschijfje makkelijk in de remover deppen. Deze is aceton vrij en heeft ook een licht (chemische) bloemengeur, doet wat het moet doen.

Shampoo en conditioner - Hiervan hadden ze een aantal soorten, maar de amandel olie variant trok vooral de aandacht door mijn droge haar. Ruikt lekker, schuimt een beetje en zorgt voor verzorgde haren. De conditioner vond ik iets minder aangenaam omdat deze mijn haar weer stugger maakte, dus werkte ik af met een verzorgende olie voor extra voeding.

Waterproof mascara - Deze waterproof mascara blijft echt muurvast zitten op mijn wimpers en maakt ze helemaal inktzwart. Veel verdikking en verlenging is er niet, wat best jammer is, dus ga ik er nog eens over met een mascara die dat wel doet. Blijkbaar de perfecte combinatie voor mij.


Bio dagcrème - Een anti-oxidant dagcrème die ik intussen dagelijks graag gebruik, de huid een extra boost geeft en voedt (wat nodig is met zo'n droog huidje). Er was ook nog een anti-pollution variant te vinden met lavendel.

Deo - Aangename geur die heel lang blijft zitten doorheen de dag. Fijn parfum om (hardnekkige) zweetgeurtjes te maskeren, ook al gaat het om een harde werkdag.

Alle producten die in dit review naar voor komen zijn uiterst budgetvriendelijk. Vooral de dagcrème, shampoo en deo zijn grote favorieten die ik met veel plezier gebruik (en waarschijnlijk ook opnieuw ga aankopen).

Meer info bij LIDL