Geen vrees, want de Halloween-collectie van LUSH bevat enkel treats, no Tricks! Kijk maar eens hoe speels, vrolijk, griezelig... de producten van dit jaar zijn. - #evillaugh.
Over LUSH - LUSH is een campagne voerend cosmeticabedrijf rond milieukwesties dat sinds 2001 te vinden is in Nederland. Het gebruikt geen conserveermiddelen of verpakkingen en noemt zichzelf krachtig, dapper, soms een beetje gek en vol moed.

De speelse badkamerproducten die LUSH aanbiedt, de vele geuren die de neus vullen als je de winkel binnenstapt, de vriendelijke/ecovriendelijke aanpak... je zou voor minder mega fan worden van het merk. Zo was ik al razend enthousiast over de Barbie en LUSH Spongebob collectie, maar moet deze collectie zeker niet onderdoen. Het is een mooie mix voor in bad, onder de douche of als scrub voor de lippen. Naast gerecyclede verpakking, palmolie-vrij maken van producten, veilige/natuurlijke producten... zet LUSH ook in op verpakkingsvrij verzenden. Zo worden ze veilig verzonden in ecoflo dat 100% biologisch afbreekbaar is en zelfs oplost in water. Naast deze getoonde producten bevat de collectie nog veel meer, dus check zeker eens de website van LUSH of ga langs bij een winkel.

Bat Art
De zwarte vleermuis zorgt voor donker badwater (LUSH maakte het bat-water grapje) en met heel wat glitters. Geuren als groene mandarijnolie, Siciliaanse citroen, rozemarijn en salie vullen de kamer en reinigen het aura.

Screaming Banshee
Ik zocht het even op: een Banshee is een fee die de dood van een mens aankondigt. Geuren als bergamot en grapefruitolie zorgen voor een fijne ervaring.Pumpkin crumble
Een hele grote bathbomb die bestaat uit twee delen en aan elkaar is vastgeplakt. Cocao en sheaboter zorgen voor romig en (pompoen)oranje water met geuren als citrus en jeneverbes.

Knot wrap (doekje) hairy monster feet
Deze kan gebruikt worden als cadeau'papier', maar zelf gebruik ik hem om mijn LUSH collectie netjes in op te bergen. De wraps worden gemaakt door ambachtslieden van re-wrap die zich richt op milieu-en sociale verandering.

Shower jelly monster octopus
De geur van passievrucht, zwarte bes en vanille geïnspireerd op de Scandinavische folkore rond de kraken die schepen aanvalt. Iets wat je anders liever niet onder de douche hebt, maar wel in deze vegan jelly vorm.

Melt pumpkin spice
De geur van Halloween: pumpkin spice. Deze gebruik je in je bad of oliebrander en bestaat uit cacaoboter. Je breekt 1 of twee stukjes af en voegt het toe aan een warm bad zodat de olie wordt verspreid of gebruikt het in de oliebrander voor een heerlijk geurtje. Het is goed om deze op een koele plek te bewaren gezien het om een 'melt' gaat.

Meer info bij LUSH