't Is weer zover, want Sinterklaas keert terug naar België en Nederland. Vorig jaar bracht de goede man heel wat houten speelgoed van LIDL met zich mee en ook dit jaar is dat het geval. Nu Anne-Marie 3 jaar is, kan ze al vlot zelf uit-kiezen wat ze precies wil dankzij haar lijstje.


Vorig jaar kozen wij (de ouders) wat ons dochtertje precies zou krijgen omdat ze zo goed als alles en tegelijk niets aanduidde. Toen kozen we enkel voor houten speelgoed omdat het materiaal heel kwalitatief en sterk is. Nu, een jaartje later, speelt ze nog steeds met wat ze vorig jaar kreeg, dus is het nog steeds een schot in roos. Zowel online als offline kan je cadeaus met voordelige prijsjes vinden bij LIDL. Wie graag de gezellige toer opgaat kan een super fijn boekje vol leuks vinden: kiezen, knippen, plakken en versieren maar!


Moeilijk om niet meteen gretig te beginnen knippen, maar vooraf bladerden we eerst doorheen het boekje. Anne-Marie wist al meteen goed wat ze wilde: een poppenhuis. Zo zocht ze naar alle poppenhuizen die in het LIDL speelgoedboekje stonden en knipte deze uit (met wat hulp van mama). Ook super tof om te zien dat ze wat neerkrabbelde wat "Voor Sinterklaas en zwarte Piet" moest voorstellen. We staken alles in een mooie envelop en gingen de dag erna haar lijstje in de brievenbus van de Sint steken. Nu wachten we vol geduld (en op het pakketje van LIDL); spannend!
.
.
.Meer informatie (en speelgoed) bij LIDL