Eigenlijk zijn pannenkoeken  het hele jaar door wel lekker, maar dit is de tijd van het jaar waar niemand er raar van opkijkt als je er constant zin in hebt. Dit was onze afgelopen herfstperiode!

.
.
.
Terug naar de Wildernis in Kortrijk waar we weer ondergedompeld werden rond risicovol spel. De speelplaats op het werk wordt in mei grondig aangepakt, dus worden de leerkrachten klaargestoomd om meer buitenlesjes te geven.

Daar zijn de eerste clementines en Sintchocolade!

Niet te geloven, maar... daar is een nazomertje! We genieten volop van de mooie zonnestralen die September nog te bieden heeft.

Dag van de leerkracht 2023 waar ik van manlief een bosje bloemen kreeg.

Een avondje mommy-me-time waar ik kaarsjes ging maken bij Oak candle & co. Ik gaf mijn kaarsje uiteraard de naam van onze dochter.

Op een event kreeg ik een pannetje in de goodiebag mee, dus probeerde ik deze meteen uit om pannenkoeken te maken (uiteraard).

Labyrinth van Tim Burton opende en wij waren uitgenodigd bij de opening.

De jaarlijkse stop bij FACTS in Gent. Een super grote editie deze keer, maar dat betekende zoveel meer fun!

Griezelige Halloween groetjes! De laatste werkdag voor de herfstvakantie!

Deze koe loeide en liep naar ons toe tijdens een wandelingetje. Zo'n schoon momentje... Jammer genoeg konden we ze niet mee naar huis nemen.

De mannen gingen op reis naar Krakau, dus gingen wij gezellig ontbijten en een shopdagje met mijn mama en dochtertje.

De voorbereidingen voor ons trouwfeest in juli gaan goed vooruit. Gezien we alles zelf doen om wat kosten te besparen deden we al wat inspiratie op.

Jules is fris gewassen en weer klaar om te startten na de herfstvakantie.

Een nieuwe voordeur voor het lief. Proficiat schat!

De laatste dag herfstvakantie met een dagje gezellig naar de McDonalds en de pompoenen spotten bij de plukboerderij 't Goed ter Heule.

Hoe was jouw herfst?